Мехлемът, което ще ви представим днес, може да се използва

...
Мехлемът, което ще ви представим днес, може да се използва
Коментари Харесай

Отървете се от хемороидите: Този природен мехлем ги премахва веднъж завинаги

Мехлемът, което ще ви представим през днешния ден, може да се употребява освен за унищожаване на хемороиди, само че и при бронхит, язва, зъбобол или даже изгаряния. Продуктите, които са ни нужни, с цел да си го приготвим, са: 1 яйце, 400 мл растително масло и 600 грама пчелен восък. Яйцето би трябвало да е твърдо сварено, тъй като от него ще използваме жълтъка. Взимаме бездънен съд и слагаме в него маслото, след това го слагаме на котлона на слаб огън. В него би трябвало да разтопим восъка.

Когато заври прибавяме жълтъка, който авансово сме намачкали. Щом течността стартира да прави пяна смъкваме от огъня, до момента в който се успокои. След това връщаме на котлона и започваме да бъркаме, до момента в който сместа стане тъмнокафява. Следващата стъпка е да оставим сместа да се охлади, по-късно прецеждаме и имаме подготвен мас. Съхранението се случва в стъклен съд. Ако го държим в хладилника, може да престои до 10 месеца. Ако с него ще лекуваме синусно инфектиране, би трябвало да разтопим малко от крема и да си капнем по една капка в носа.

Ако пък ще лекуваме бронхит или язва би трябвало да взимаме по половин чаена лъжичка от мехлема три пъти дневно на гладно. За изгаряния, зъбобол или рани би трябвало да намажем нараненото място. Използайки този мас ще се отървем и от хемороидите, а също по този начин ще ни се отрази добре и на ноктите. Добре е да се консултираме с доктор, преди да одобряваме мехлема, с цел да сме сигурни, че организмът ни ще реагира добре.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР