Домакините на MSNBC не могат да спрат да се смеят на най-страшния момент на „Отчаяния“ Тед Круз

...
Мехди Хасан и Айман Мохиелдин от MSNBC извикаха сенатора Тед
Коментари Харесай

Мехди Хасан и Айман Мохиелдин от MSNBC извикаха сенатора Тед Круз (R-Tex.) за „свирепо“ телевизионно участие, където той отпи гневно бира и каза, че всеки, който предложи на хората да се ограничат до две алкохолни напитки на седмица, може да „целуне задника ми“.

Хасан каза, че Круз е „по-отчаян от всяко човешко същество след възхода на Парис Хилтън“ и посочи, че цялото му твърдение е „глупост“.

Насоките за алкохола, които в момента предлагат ограничение от две напитки на ден за мъже и едно за жени, не се променят по всяко време скоро. Ако и когато го направят, те ще останат само насоки и хората пак ще могат да пият колкото си искат, отбеляза Хасан.

„Това е като цялото „те идват за вашите газови печки“ нещо. Това е измислена история за раздразнение на базата“, каза Хасан. „Това е още едно напомняне, че никой не изпитва повече презрение към републиканската база от републиканските политици като Тед Круз.“

Mohyeldin го нарече „свиване“ и каза, че му напомня за времето, когато Круз пусна видео, показващо как готви бекон на картечница и яде малко парче от него с пластмасова вилица.

„Той винаги крещи за внимание, винаги крещи за уместност“, каза Мохилдин. „Той симулира възмущение. Той се прави на твърд човек.“

И все пак Круз не беше достатъчно твърд, за да се противопостави на Доналд Тръмп, който „унижи“ Круз, като обиди него, жена му и баща му.

< p>„Какво прави Тед Круз след всичко това? В крайна сметка той води кампания за Доналд Тръмп“, каза Мохиелдин.

Вижте пълния им разговор по-долу:

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР