МЕГЗ запретна ръкави и показа за пореден път на последователите

...
МЕГЗ запретна ръкави и показа за пореден път на последователите
Коментари Харесай

МЕГЗ възхити с домашно направен доматен сок

МЕГЗ запретна ръкави и сподели за следващ път на почитателите си, че за нея невъзможни неща няма. Виждали сме Каканашева като бизнесдама, като тв водещ, като дизайнер и като какво ли още не - само че в никакъв случай като добра стопанка. Миналата седмица Мегз разгласява занимателна публикация, съгласно която търси баба от село, която да и направи по този начин обичания и доматен сок. Обявата гласеше:

“ОБЯВА: Търся си баба от село, която да ми направи доматен сок от същински домати. Да са едро смляни и единствено с малко солчица. Това е наййййй- любиматаааа ми напитка на света. Сериозно. Искам да си купя от някоя супер положителна баба. Внуците да ми пишат. Ако са хубавци още по-добр ”. 

Вчера амбициозното миньонче разгласява продължението на историята. Тя качи фотоси и видео, на които е в градината в дома си в Раковски с кучетата си, които преди 4 години осинови в Биг Брадър. МЕГЗ е със спортни облекла, без грим, вързана коса и сама прави доматен сок. Под поста написа:

“Резултатът от обявата ми за доматен сок: Внуци за помощ многоооо, баби от село няма.  Затова запретнах ръкави и си направих сама сок. Когато доста искаш нещо, само че няма кой да ти го даде  имаш 2 избора. 1. Да продължаваш да го искаш и да го нямаш и да се оплакваш и мрънкаш или 2. Да запретнеш ръкавите, да се научиш и да си го дадеш самичък ”  Публикациите ѝ събраха 7 хиляди лайка и доста похвали. Разбира се не липсваше и рецензия от страна на някои от почитателите ѝ. Видеото може до гледате тук.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР