Мегз върви все по-усилено и упорито по пътя на себеусъвършенстването

...
Мегз върви все по-усилено и упорито по пътя на себеусъвършенстването
Коментари Харесай

Мегз с интересни размисли за сексуалността и новите неща, на които ще се учи

Мегз върви все по-усилено и настойчиво по пътя на себеусъвършенстването на духовно равнище. Безспорен факт е, че дизайнерката наподобява много по-различно от преди няколко години, само че смяната не е единствено външна. Преди време хубавицата показа, че е почнала да се трансформира вътрешно и да търси на надълбоко в душата си отговори на някои въпроси. 

Духовните търсения на Мегз занапред стартират, като скоро показа за нов стадий, в който навлиза, а точно да преоткрие своята половост.

" Малко размишления по тематиката половост и трета чакра за тези, които се интересуват. Първоначално изпитах леко комплициране. И трета и втора чакра са дом на сексуалността, а двете са толкоз разнообразни. Освен това във втора чакра доминира най-вече женска сила, а в трета най-вече мъжка. Не можех да схвана по какъв начин да ги съчетая. Винаги съм гледала на сексуалността като страст. Като приемане, като обединение. Може би и по тази причина се усещах толкоз щастлива във втора чакра, когато престанах да се съдя и срамя от сексуалността си. Там тя е тъкмо това - удоволствията, възприятията и тяхното приемане. ", написа Мегз към много гореща своя фотография, на която театралничи единствено по дантелено долни дрехи.

Виж още:

" В трета чакра сексуалността е нещо напълно друго. Лично за мен ново, на което занапред ще се изучавам. Там тя е осъзната мощ ❤️ ", написа още тя, утомнявайки, че има още доста да учи и да се развива, с цел да доближи равнището, което желае, само че не това не е обвързвано единствено на полово равнище, а на всяко друго. Мегз постоянно споделя със своите почитатели за напредъка си и другите чакри, над които работи в един или различен миг, а в мненията постоянно срещаме Венета Райкова, която поддържа духовните инициативи на Мегз.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/megz_miglena_kakanasheva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР