Мегз преобърна живота си и взе решението да върви по

...
Мегз преобърна живота си и взе решението да върви по
Коментари Харесай

Мегз провокира с ново признание, говори за едно много специално име в живота си

Мегз прекатурна живота си и взе решението да върви по напълно друг път. Красивата брюнетка продължава да бъде измежду топ звездите ни, само че от известно време живее в Дубай, където продължава своето личностно развиване. Наскоро Мегз се завърна в родината, само че по всичко проличава, че визитата е завършило и е отпътувала още веднъж за Обединените арабски емирства. Животът в мегаполиса Дубай не ѝ пречи да мисли над нещата от живота, Господ и новите задачи, които желае да реализира, а напоследък Мегз очевидно разсъждава и над нещо доста значимо - подготвена ли е да стане майка.

Виж още: Цяло лято на морето: Криско и Цвети с отмора фантазия! Скарани ли са изпълнителят и Сами Хосни?

Откакто е в Дубай, изявленията на Мегз имат по-духовна устременост, а към една от последните си фотоси тя направи доста персонално самопризнание. Между редовете излизат любопитни неща, за които не сме предполагали до този миг. Най-силно усещане ни направи едно красиво женско име, за което написа Мегз. Става въпрос за името Мадлен, което си е татуирала, когато била много по-малка. Моделиерката споделя, че по тялото си има четири татуировки, една от които е Мадлен. 

Виж още: Галена го направи! Певицата взе значимо решение за здравето си и предприе сериозна стъпка

" MADLEN- голямата ми фантазия да дам ЖИВОТ. ", написа в поста си Мегз, като акцентира, че това е четвъртата и татуировка. Звездата не загатва повече, само че написа, че това име е доста значимо за нея. Доста хора в мненията допускат, че любимката им евентуално е подготвена да стане майка и би желала това да се случи тогава, когато срещне своята огромна и същинска обич. На този стадий не е ясно дали в живота на Мегз има мъж, само че и тя не е разкривала тази част от живота си. 

Мегз споделя и за първия си татус, който направила на 18 години, когато се въодушевила от откъс, който чула в учебно заведение. " The world is my oyster ". Много ме сграбчи. Беше толкоз уау за мен. Означаваше, че както мидата е способна да направи от прашинката перла, по този начин единствено ти си кадърен да направиш от прашинките (боклуците и болката на мидата) в теб най-голямата драгоценност. Тогава направих първата си татуировка. На крайници си, на арабски и 12 години тази татуировка безусловно, бъдейки на краката ми, ми даваше посока в живота ", написа Мегз и споделя, че преди няколко дни прочут арабин видял татуировката и ѝ споделил, че на крайници ѝ не написа нищо за перли и миди, а нещо друго: " Това е Земята, планетата, страната, която си избрах ".

Виж още: Краят на една епоха: Как Picpukk стана Андон и за какво скъсаха с Никол Бутева?

" Моляяя?! Бях написала това на 18. С Гугъл translate и повярвайте ми не съм подозирала какво съм написала. Още по-малко съм подозирала, че един ден ще дойда ТУК!? ", споделя Мегз, която добавя, че в никакъв случай не си е представяла, че ще живее в Дубай, а татуировката ѝ била като предвестител на това.

Изображение: https://www.instagram.com/megz_miglena_kakanasheva/ 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР