Мегз най-после застана пред камера и изпълни обещанието си да

...
Мегз най-после застана пред камера и изпълни обещанието си да
Коментари Харесай

Мегз рони сълзи пред Венета Райкова, разказва за връзката си с Рончев

Мегз най-сетне застана пред камера и извърши обещанието си да опише истината за връзката си с транспортния необут Румен Рончев. Каканашева даде извънредно изявление пред Венета Райкова точно на католическия Великден.

В предаването “Папараци " стилната принцеса през сълзи показа цялата си любовна история. Тя даде напълно нов поврат на тиражираната медийна версия към големия скандал, в който се забърка през зимата. Дори водещата Венета Райкова беше с насълзени очи.

Рончев и Каканашева са се срещнали в далечната 2015 в родния им град Раковски. Рончев продал на Мегз плат, който е останал от несбъднат товар. От оня миг нататък предприемачът почнал да праща есемеси на Каканашева като любовното гонене е траяло цели 4 години. Мегз имала друга връзка по това време и не позволила предприемача.
След време обаче, тя сама поискала среща с транспортния необут, тъй като имала интерес към негов парцел. Тя желала да го купи, защото парцелът бил в съседство с шивашкия ѝ завод, който мислела да уголемява.

Рончев държал да договаря персонално, само и единствено с нея. От оня миг нататък двамата станали неразделни до влизането на Рончев в ареста.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР