Мегз написа пост в социалните мрежи, в който сподели, че

...
Мегз написа пост в социалните мрежи, в който сподели, че
Коментари Харесай

МЕГЗ отмъкна треньора на Гала

Мегз написа пост в обществените мрежи, в който показа, че стартира са тренира съществено и че този път няма да се отхвърля както до момента, тъй като към този момент има преподавател, който ще я следи изкъсо.

Постът беше съпроводен със фотография от фитнес залата. На нея дизайнерката и водеща театралничи не с кого да е, а с дългогодишния треньор на Гала - Ванко Георгиев , прочут като Vanko Pump Run.

Говори се, че носителката на Златна Игла се е ръснала съществено, с цел да се намести в графика на фитнес гуруто, който работи единствено с определени персони от хайлайфа и най-много потенциал до 5 души в месец. Георгиев е най-актуалното име във фитнес гилдията сега. Освен, че втали Гала и Стефан , той е треньор и на Иван от Иван и Андрей “Фермата ”.

Каканашева се закани, че скоро ще се фука с плочки и стегнати крайници. А от своя страна Ванко похвали новата си ученичка като написа, че МЕГЗ е дисциплинирана, стимулирана и отдадена и по тази причина резултатите ѝ ще бъдат обезпечени. Предстои да забележим дали МЕГЗ ще издържи или и фитнеса ще и омръзне небрежно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР