Мегз наежи социалните мрежи, като пусна две свои снимки по

...
Мегз наежи социалните мрежи, като пусна две свои снимки по
Коментари Харесай

Мегз шокира с разкритие! Ето как задържа богатите си любовници

Мегз наежи обществените мрежи, като пусна две свои фотоси по бански. Oказа се, че под облеклата Каканашева крие завършено, плътно и мускулесто тяло. От няколко седмици хубавицата не спираше да се хвали пред почитателите си, че върви на фитнес при Мистър София - Ричард Величков и наподобява резултатите не са закъснели, написа Хот Арена.

Не хубавото тяло на Мегз, обаче беше най-обсъжданото под фотосите, а мускулите сред краката й. За дребното й нежно тяло наподобява Мегз има доста стегнати мускули и сухожилия към интимните си органи, които наподобяват някак нереални за нежната й фигура.


Мнозина от феновете й даже я упрекнаха, че е употребила Фотошоп, с цел да ги направи; други я нарекоха трансформърс. Много от почитателите й пък я опазиха и я похвалиха за отличната фигура.
Самата Мегз се включи и сподели, че не е употребила Фотошоп: „ Както всички знаете употребявам Фотошоп единствено на вършиме фотоси, с цел да си удължа краката, тъй като съм доста нисичка. На седналите няма потребност. Тренирам и одобрявам тялото си доста. Това на краката ми не е Фотошоп. Колкото и необичайно да прозвучи това - мускулите в горната част на краката ми са доста, доста стегнати и в тази странна поза просто си наподобяват по този начин “.


Злите езици незабавно започнаха да шушукат, че очевидно с това Мегз задържа богатите си любовници. Ако мускулите сред краката й са толкоз стегнати, очевидно хубавицата умее да прави много вълшебства с тях, с което да държи мъжете в леглото си. Това изяснява за какво името й се свързва с някои от най-желаните и богати мъже у нас. За това загатна и самата тя - пробвайки се да се оправдае във фейсбук за неестествено развитите си мускули:
„ От 17 -18 годишна упражнявам мускулите сред краката си. Дори през днешния ден останах изумена, че другите дами очевидно не го вършат. Но това е извънредно значимо за половия ви живот”. Фенове я поддържаха, като цитираха известните извършения на Хегел, които доста майки вършат след раждане.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР