Мегз избухна срещу Ася Капчикова и намекна, че знае грозни

...
Мегз избухна срещу Ася Капчикова и намекна, че знае грозни
Коментари Харесай

Мегз и Ася Капчикова се хванаха за косите в жестока война! Дизейнерката дава на съд плеймейтката, заплаши я и с нещо още по-страшно

Мегз избухна против Ася Капчикова и загатна, че знае грозни истории за нея: „ Измисля си, с цел да напишат някоя публикация за нея. Ще я осъждам!”

Както през вчерашния ден писа БЛИЦ Ася Капчикова твърди, че топ дизайнерката Мегз й дължи 1000 лева Капчикова се е снимала за Мегз и не е получила хонорар. Изглежда Мегз е прочела материала и избухна в сторитата си в инстаграм против плеймейтката с думите:


„ Ася Капчикова твърди, че й дължа пари, тъй като се е снимала за марката ми. Но желая да я попитам аз - къде е тази фотосесия, тъй като аз не съм я виждала. Всеки може да ревизира - тя няма фотоси за нас. Това са неистини, дано покаже снимки”.
Видимо изнервена хубавицата прави къси паузи, с цел да се успокои и продължава като споделя каква е действително обстановката. Предаваме буквално думите й:
Знаете, аз съм супер откровена и в никакъв случай не неистина, даже с цената на това някои хора да кажат, че не съм добре. С Ася съм говорила единствено един път по работа. Бяхме на маса с общи познати и тя ми сподели, че ще влиза във „ Фермата “. Попитах я какъв брой пари искаш, с цел да носиш единствено облекла във формата. Тя сподели 600лв и облеклата остават за мен. Казах си - Супер, това е идеална оферта за прайм тайм на една от най-гледаните малките екрани. Правим го. После Ася отпътува за Америка. Беше спечелила да гостува в имението Плейбой. Съсипах се да я диря, тя се върнала и влезнала незабавно във формата. Както и да е, свързах се с организацията, тъй като ги познавах от „ Къртицата “ в миналото - екипът на Иван и Андрей. Вкарахме й два куфара облекла, макар, че към този момент беше влезнала. И най-после госпожицата решила, че поради задачите и е по-удобно да носи единствено спортни облекла. И за целия й престои във формата постави една моя рокля и една риза. Е, запитвам, в случай че засяга тази обстановка и счита, че за това й дължа пари, какъв брой пари би трябвало да ти дам бе Ася? При състояние, че съм ти подарила два куфара облекла и в случай, че за 600лв трябваше да носиш единствено мой облекла, а ти не съблюдава ангажимента ни - в този момент какъв брой да ти дам - 100лв.
Каканашева продължава да беснее в още 10 сторита и изяснява, че ще осъди Капчикова “Но в този момент съм супер откровена, че ще я осъдя. Не тъй като ще взема някакви пари. Тя пари, по този начин или другояче няма, с цел да ми даде. Но ще я осъдя, с цел да си наеме един юрист и с разноските да се наложи да заплати горе -долу толкоз за колкото ме клевети”.
Накрая амбициозното миньонче косвено заплаши плеймейтката с нещо доста по-страшно като загатна, че ще опише доста грозни истории за нея: „ …и поучавам такива девойки като Ася да спрат да си вършат ПР на мой тил. Знам толкоз истории, в това число и за Ася. Но просто не ми се желае да ставам част от цялата тази мръсотия. Ако взема да приказвам какви ги правят за суми даже по-малки от 1000лв. в никакъв случай няма да могат да се оправдаят”.

Не можем да знаем какво се пробва да намекне Мегз, само че сигурно е задоволително грозно, с цел да бъде дълбока загадка.

Капчикова побърза да отговори на Миглена, като акцентира на парите си, само че не сподели нищо друго за втората част от абсурда. Тя показа коментара си в Instagram:

" Ако нямаш боязън от нищо най-малко имай боязън от Господ, той вижда...на теб да ти тежи, по какъв начин може да имаш толкоз гнила и лъжлива душа! Сигурно и в Бесо не беше на среща с мен, и не прати облеклата, които даже персонално не ми донесе в хотела, в който бяхме преди да ни вкарат във Фермата, несъмнено не се кри след това и единствено написа би трябвало да се засечем по трасето да ти дам парите и след това внезапно стартира да си измиваш ръцето с PR ката ти, която непрекъснато лъжеше моята! СРАМ НЯМАШ, А ДА НЕ КАЗВАМ И НА КОЛКО ОЩЕ ХОРА ДЪЛЖИШ ПАРИ! Ии ДА НЕ ЗАБРАВЯЯ ЕДНА ГОДИНА И ПОЛОНИНА СИ МЪЛЧАХ, ДАДОХ ТИ ШАНС, КАЗАХ СИ АБЕ МОЖЕ ДА ТИ СТАНЕ ГУЗНО...НО НЕ ДАЖЕ И ЛЪЖЕШ, ЗАСЛУЖАВАШ СИ Гражданско отделение!!! "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР