Мегз и Тото не спират да се заяждат един с

...
Мегз и Тото не спират да се заяждат един с
Коментари Харесай

Войната между Мегз и Тото продължава

Мегз и Тото не стопират да се заяждат един с различен. Тото атакува Каканашева цели 5 пъти след излизането им от къщата на Биг Брадър, само че тя се правеше, че не му обръща внимание и че е над нещата.

Преди ден, обаче, рапарът качи в профилите си в обществените мрежи фотография, на която театралничи пред магазин на Мегз в Пловдив. На фотографията той е с празен взор и странна поза и очевидно се гаври още веднъж с хубавицата. Коментарите под фотографията, обаче, този път са по-положителни за Мегз. Феновете на Тото разясняват, че към този момент прекалява и че Мегз най-малко има магазин, а той и това няма.

Каканашева този път не устоя на провокацията му и качи на стори в инстаграма си фотографията като в три следващи поста написа:

“Много му се желае да е АНГЕЛ НА МЕГЗ”, “Щял да измами на кастинга, с цел да се вреди” и “защото той единствено по този начин си може”.



С това Мегз зашлеви Тото и му върна за всичките му опити да я уязви. Но час по-късно амбициозното миньонче изтри сторитата.
Това смути доста почитателите й. Но това не е всичко, час по-късно Каканашева направи нещо още по-странно. Тя записа 10 следващи сторита в инстаграм, в които се извинява на почитателите си за това, което е направила, написа ХотАрена.нет



“Почувствах се извънредно от това, което направих. Просто ме заболя и в моментът на афект качих това стори. Но след това се почувствах още по-зле, тъй като постъпих тъкмо като него. “ Каканашева още споделя, че се е почувствала като че ли е спряла да бъде образецът и идолът, за които всичките й почитатели я имат и че ги е предала. Накрая тя прибавя “ може да е клиширано, само че който агресира най-вече, в действителност има най-вече потребност от обич. Тото е имал мъчно детство - бил е измъчван в учебно заведение и е получавал доста насмешки, по тази причина, че е на половина ром. Най-вероятно по тази причина в този момент се държи по този начин...”.



С това Мегз без да желае тотално шокира потребителите, разкривайки, че Тото е ром. Феновете и я поздравиха за това, че има доблестта да признае грешката си и да се извини. Но са тотално втрещени, че Тото още веднъж ги е лъгал, този път за произхода си.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР