Мегазвездата на Барселона Лионел Меси разкри, че все още не

...
Мегазвездата на Барселона Лионел Меси разкри, че все още не
Коментари Харесай

Меси за бъдещето, Мондиала и треньорството

Мегазвездата на Барселона Лионел Меси разкри, че към момента не е обмислял с какво ще се занимава след края на спортната си кариера. Все отново аржентинецът не изключи опцията да практикува треньорска активност.

Край! Меси подписа до 2021 година

“Не знам какво ще върша в бъдеще. Говорил съм си нееднократно с моето семейство по какъв начин ще се възползвам от времето, откакто сложа завършек на кариерата си. Винаги съм казвал, че не виждам себе си като треньор. Нямам такова чувство. В идващите няколко години това може и да се промени, само че ще забележим Когато краят наближи, ще реша”, призна Меси в изявление пред “Marca”.

Лео разяснява и представянето на националния му отбор Аржентина в квалификациите за международното състезание през 2018-а в Русия.

“Харесва ми да виждам футбол по принцип. Особено шампионатите в Испания, Англия и Аржентина. Следя по малко от всичко”, сподели Лео.

Меси: Не знам дали с Роналдо можем да сме другари

“Беше сложен интервал за нас. Минахме през три треньора и не е елементарно да се адаптираш към изискванията, които слага всеки един от тях. Всеки един има лична философия и хрумвания, които изповядват ", разяснява аржентинецът.

“Тимът на Германия е измежду любимците за спечелването на конкуренцията, както постоянно. Също по този начин Бразилия, Испания и Франция. Те са по-силни в този момент и се класираха с лекост на световното”, добави той.

Меси посочи Сити и ПСЖ, само че не отписа Реал

“Вярно е, че италианският футбол не е този, с който сме привикнали през последните години. е мисля, че има какво да се направи щом не си се класирал. “Калчото” разполага с доста мощни тимове, каквито са Милан и Интер, само че и те не са във формата от преди 10 години. Малко по малко обаче ще се завърнат на верния път. Преди всичко тези два отбора би трябвало да се мощни на европейско ниво”, сподели още Меси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР