Мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков говори пред каталунското спортно

...
Мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков говори пред каталунското спортно
Коментари Харесай

Стоичков се пази от вируса с чесън, лук и топла вода, притеснява се за тъщата

Мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков приказва пред каталунското спортно издание Mundo Deportivo от вкъщи си в Маями. Той показа по какъв начин протича денят му по време на пандемията от ковид. Камата е взел ограничения да се защищити от болестта, като доста внимава за тъщата си, която е също в Маями, написа OFFnews.bg.

" Много се вардя. Ям доста чесън, лук, пия топла вода и заставам дълго време под душа с гореща вода, с цел да се опазя от този вирус ", показа Камата, представен от Спортал.

" Тук съм със фамилията си - с Мариана, моята брачна половинка, със свекърва ми, която е на 80 години и би трябвало доста да внимаваме с нея, тъй като вирусът е рисков най-много за възрастните. Дъщеря ми живее наоколо, а от седмица не съм виждал внучето, не можем да рискуваме. Тази болест се предава доста елементарно ", съобщи той.

" Мерките в Маями са все по-драстични. Първо учебните заведения се опразниха, по-късно плажовете. Следим с огромно внимание какво се случва в Италия и Испания. Вижте възрастта на умрелите. Удря най-лошо болните и възрастните. Аз съм роден състезател, през целия си живот спортувам. Здрав съм, само че внимавам доста, с цел да не засегна тези, които най-вече обичам ", прибавя кавалерът на " Златната топка " от 1994 година.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Мед
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР