Megane E-Tech Electric е кросоувър с дължина 4210 мм, ширина

...
Megane E-Tech Electric е кросоувър с дължина 4210 мм, ширина
Коментари Харесай

Идва електрически Renault Megane с пробег 470 км


Megane E-Tech Electric е кросоувър с дължина 4210 мм, широчина 1780 мм и височина 1500 мм
(снимка: Renault)

Пазарът на електрически автомобили ще се снабди с ново попълнение – това е изцяло електрическа версия на Renault Megane. Производителят разказва Megane E-TECH Electric като хардуерна платформа с най-актуалния програмен продукт и усъвършенствана съгласуваност за нови преживявания.

Megane E-TECH Electric, сходно на смарт телефон, се вписва безпроблемно в цифровата екосистема на потребителя. Това е високотехнологичен автомобил, който постоянно е подготвен за работа, с помощта на новия екран OpenR и новата мултимедийна система OpenR Link, създадена взаимно с Гугъл на база Android Automotive и с приложения като Гугъл Асистент, Гугъл Maps и Гугъл Play. А процесорът е от Qualcomm.

Изцяло новият ще се предлага в шест атрактивни цвята. За повече характерност, моделът може да има двуцветна версия с 30 вероятни комбинации.

Други отличителни черти са топлият титанов цвят на предната и задната ризница и страничните вентилационни отвори. Това придава на Megane E-TECH Electric темперамент и състезателен дух. Колата е оборудвана с 20-инчови джанти (18 инча за моделите от начално ниво) с новото лого на Renault.
още по тематиката
Това е първият от осемте нови електрическия автомобил, които Renault дава обещание да показа до 2025 година Колата има екрани с диагонал 9 или 12 инча, смесен в един закривен черен панел с 12,3-инчов дигитален екран.

Megane E-Tech Electric е кросоувър с дължина 4210 мм, широчина 1780 мм и височина 1500 мм. Батерията с дебелина 110 мм е с 40% по -тънка от тази на Zoe. Центърът на тежестта на автомобила е с 90 мм по-нисък в сравнение с при ДВГ хечбека Megane.

На купувачите ще бъдат препоръчани мотори със 130 и 218 конски сили с въртящ миг надлежно 250 и 300 Нм. По-старшата версия ще може да форсира от 0 до 100 км/ч за 7,4 секунди. Батериите с потенциал 40 и 60 кВтч ще обезпечат пробег надлежно 300 или 470 км.

Ако 8 години след покупката остатъчният потенциал на батерията е по-малък от 70%, производителят ще я смени гратис. Автомобилът поддържа постояннотоково зареждане с мощ до 130 кВ. Електрическата кола поддържа четири режима на регенеративно прекъсване и четири режима на шофиране.

Производството на Renault Megane E-Tech Electric ще стартира при започване на 2022 година Цените към момента не са оповестени от производителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР