Меган Маркъл заряза характерните си буйни къдрици за лъскава, права

...
Меган Маркъл заряза характерните си буйни къдрици за лъскава, права
Коментари Харесай

С актуална прическа! Меган Маркъл промени визията си

Меган Маркъл заряза присъщите си буйни къдрици за лъскава, права грива. Тя дебютира с променената си визия, до момента в който представяше своя другар и фотограф Мисан Хариман преди неотдавнашния му TED Talk.

„ Херцогинята на Съсекс беше общителна да ме показа на сцената за моя @Ted. Благодаря ви за поддръжката, Мег “, написа Хариман в обява в Instagram, която включваше фотография на Меган, говореща на огромен екран.
               

Херцогинята добави новата си прическа с деликатна серпантина и розови устни. Меган нормално избира по-тежък грим с подчертана очна линия.

Публичният ангажимент на Маркъл е първият ѝ, откогато Бъкингамският замък удостовери, че няма да участва на коронацията на крал Чарлз III.

Източник сподели по-рано този месец, че решението ѝ е обвързвано с децата ѝ. „ Колкото и Меган да прави оценка поканата за коронацията, тя не би пропуснала рождения ден на сина си за нищо на света “, сподели той за някогашната актриса, която споделя наследник Арчи, 3, и щерка Лилибет, 22 месеца, с принц Хари. „ Въпреки че е херцогиня на Съсекс, Меган първо е майка. “

Стана ясно, че 38-годишният Хари ще се появи на соарето на 6 май.

Below is a screenshot of a video Meghan Markle recently featured in

Why does this clown continue to use British Royal titles when she can’t even bring herself to attend one of the most important events in British Royal history for fear of being booed, heckled and spat on by the…
— The Centerview (@centerviewnews)
Дискусиите към наличието на Меган на коронацията породиха още веднъж през миналия уикенд, когато се появиха клюки, че има писма, които тя си е разменила с Чарлз, откакто с Хари разкриха много детайлности към живота им в кралското семейство през 2021 година, и точно това я е предиздвикало да пропусне идното събитие.

„ Херцогинята на Съсекс продължава живота си в сегашното, без да мисли за преписка от преди две години, обвързвана с диалози от преди четири години “, сподели представителят на Съсекс в изказване. „ Другото съмнение е погрешно и искрено неуместно. “

Отричането пристигна един ден откакто The Telegraph заяви, че Меган Маркъл е разменила писма с Чарлз по отношение на изявлението на нея и Хари през март 2021 година по CBS. По време на избухливата среща двойката твърди, че член на кралското семейство се съмнявал „ какъв брой тъмна “ ще бъде кожата на сина Арчи, до момента в който Меган е бременна. Хари и Меган отхвърлиха да назоват обществено името на лицето.

Хронология на възходите и паденията на Меган Маркъл с кралското семейство

След излъчването на изявлението, съгласно The Telegraph, Меган разменила преписка със свекър си за случая, който бързо влезе в заглавията.

„ Смята се, че херцогинята е благодарила на краля за думите му “, оповестява изданието.

Твърди се, че писмото показва името на лицето, което е направило забележката за тена на кожата, само че сегашният монарх и филантропът са се съгласили в писмата, че коментарът е „ почтено наблюдаване “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР