Меган Маркъл успя да промени из основи живота на принц

...
Меган Маркъл успя да промени из основи живота на принц
Коментари Харесай

Защо приятелите на Хари не обичат Меган

Меган Маркъл съумя да промени радикално живота на принц Хари и това не е загадка за никого. Бившата актриса, която сбъдна фантазията на доста девойки и стана част от английското кралско семейство, е фаворитка на мнозина, само че се намират и други, на които не им е изключително приятна.

И включително влиза огромна част от обкръжението на принц Хари. От документалния филм Meghan and Harry Plus One разбираме, че приятелите на принца недолюбват Меган поради властната й натура и желанието й постоянно да управлява обстановката, както и живота на своя брачен партньор.
 Снимка 418827

След като станаха семейство преди година, Хари и Меган като че ли се отделиха от всички, с цел да стартират живота си на чисто . И това обособяване е обвързвано значително и с смяна на ергенския метод на живот на принца.

При Маркъл смяната също е забележителна, тъй като се откри за непрекъснато във Англия, само че е несъмнено, че нея виждаме доста по-често в компанията на приятелки, в сравнение с Хари и досегашните му приятелки.
 Снимка 403977

Освен това, херцогинята на Съсекс има ясно изразени феминистки възгледи, които й пречат да влезе в ролята на подчинена на принц Хари. А това евентуално се счита за обикновено от хора, доближени на престолонаследника, написа Daily Mail.

А отрицателното отношение към Меган, което обаче не се показва и показва гласно, е подбудено на първо място от доста топлите усеща към принц Хари, който не е мъчно да обожаваш . Но очевидно не е мъчно и да командваш...
 Принц Хари, гибелта на принцеса Даяна и какво показа херцогът за майка си
Принц Хари - искрено за Арчи и за принцеса Даяна

Емоционален и като татко, и като наследник

Според приятелите на Меган обаче, всичко това, което се приказва по неин адрес, не кореспондира с истината. Тя е надалеч от това държание на " властна дива ", а смяната у принц Хари се дължи единствено и само на огромната му обич към Маркъл и желанието му да бъде колкото се може повече време с нея и сина им.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР