Меган Маркъл щяла да си тръгне от първата среща с

...
Меган Маркъл щяла да си тръгне от първата среща с
Коментари Харесай

Хари и Меган се запознали в интернет, тя щяла да си тръгне от първата им среща

Меган Маркъл щяла да си тръгне от първата среща с принц Хари, тъй като той закъснявал. Това излиза наяве от документалната поредност " Хари и Меган ", пусната в платформата на " Нетфликс ".

Хари и Меган се срещат в обществените мрежи, разменят си телефонни номера и беседват доста, само че се срещат няколко седмици по-късно, когато Меган пътува за Лондон.

Според нея тя пристинала в ресторанта в уречения час, а Хари дълго време не се появил.

" Той единствено изпращаше известия. " Заседнал съм в запушване, доста скърбя. Тогава не го познавах и си помислих: " Добре, тогава? Това не е методът, по който ще стоят нещата. Няма да седнал съм тук и да очаквам... ", спомня си Меган.

Тя решила, че Хари има прекомерно високо мнение за себе си.

Междувременно Хари в действителност бързал и бил обезпокоен. Влязъл в ресторант потен и почервенял. Срещата им въпреки всичко минала прелестно, съобщи бТВ.

Първите епизоди на документалната поредност " Хари и Меган " бяха пуснати на 8 декември. Двамата описват за срещите си, за връзките на американската актриса с кралското семейство и пресата след годежа, както и за детството и младостта на двамата. В поредицата са показани непубликувани досега видео и фотографски фрагменти. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР