Меган Маркъл ще стане член на британското кралско семейство след

...
Меган Маркъл ще стане член на британското кралско семейство след
Коментари Харесай

Коя е най-красивата млада кралска особа в двореца?

Меган Маркъл ще стане член на английското кралско семейство след сватбата си с принц Харипрез май. За мнозина обаче тя към този момент е кралска персона, освен това най-красивата измежду по-младите дами от семейството, написа в. "Дейли експрес ".

Твърдението, че госпожица Маркъл е най-красивата измежду дамите от своето потомство в кралското семейство е на доктор Джулиан де Силва от клиниката за лицева козметика и пластична хирургия в Хамърсмит, Лондон. Думите му се основават на науката или по-скоро на така наречен златно сечение за хубост.

 кейт Gettyimages/Gulliver

Според математическия способ, употребен още от античните гърци, 36-годишната Меган Маркъл има по-съвършено лице от херцогинята на Кембридж Катрин и Зара Филипс, също 36-годишни, както и от принцесите Биатрис и Юджини, надлежно на 29 и 27 години.

Прилагайки метода, доктор Да Силва е открил, че с резултат от 87,4 % пропорциите сред очите, веждите, носа, устните, брадичката, челюстта и формата на лицето на бъдещата брачна половинка на Хари се приближават оптимално до древногръцкия блян за физическо съвършенство.

Второ място с 86,8 % заема херцогинята на Кембридж Катрин.Зара Филипс е трета с 81,6 %, следвана от принцеса Биатрис с 80,7 % и принцеса Юджини със 79,3 %.

"Отдавна се счита, че златното сечение, чиято приблизителна стойност е равна на 1,618, крие тайната за хубостта. Сега, с помощта на компютърни техники, можем да го използван към лицата на принцесите ", споделя доктор Джулиан де Силва.

 Принцесата на Йорк Юджийн, дъщерята на принц Андрю (трето дете на Кралица Елизабет II и Принц Филип) и херцогиня Сара, е точното въплъщение на красивата, само че съвременна принцеса. Тя се пада и първа братовчедка на принцовете Хари и Уилям. Instagram

Макар да има най-голям резултат измежду представителките на кралското семейство от своето потомство, Меган Маркъл изостава от дамата, чиито лицеви пропорции на 91,85 % се приближават до идеала за хубост - актрисата и някогашна брачна половинка на Джони Деп Амбър Хърд.

Според античния способ по-красиво лице от това на Меган Маркъл има и първенецът измежду мъжете Джордж Клуни, чиито пропорции подхождат на 91,86 % на мерилото за красота.

 Мегън Маркъл принц Хари Getty/Gulliver
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР