Меган Маркъл се тревожи, че децата й принц Арчи и

...
Меган Маркъл се тревожи, че децата й принц Арчи и
Коментари Харесай

Страхът на Меган Маркъл за това, че Арчи и Лилибет растат „лишени“ от ключово нещо благодарение на нея

Меган Маркъл се тревожи, че децата й принц Арчи и принцеса Лилибет могат да пораснат и да я „ упрекват “, в случай че са „ лишени “ " за шанса да бъдат работещи кралски особи в Обединеното кралство, твърди кралски специалист.

За херцогинята на Съсекс се споделя, че пропуща " някои аспекти " от живота в Обединеното кралство, като в същото време остава " бесна от метода, по който тя беше лекувана " - само че също по този начин таи опасения, че децата й може да я обвинят за отсъствието си от страната, съгласно кралския създател и специалист Том Куин.

Меган, която се отдръпна от кралските отговорности с принц Хари през 2020 година и се реалокира в Монтесито, Калифорния с двете им деца, Арчи и Лилибет, съгласно известията към момента е ядосана за претърпяното през времето, когато беше част от кралското семейство във Англия.

Но дистанцията на някогашната звезда от Suits от Обединеното кралство и кралското семейство доведоха до нейните терзания, че децата й може да стартират да я възмущават за неналичието на връзка с техн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР