Меган Маркъл разшири колекцията си бижута с две много важни

...
Меган Маркъл разшири колекцията си бижута с две много важни
Коментари Харесай

Новите златни пръстени на Меган Маркъл са нещо повече от красиви бижута

Меган Маркъл разшири сбирката си бижута с две доста значими нови попълнения зад които се крие освен това от хубав дизайн. Вижте в канала във vbox7:

В края на предишния месец двамата с принц Хари участваха в кръгла маса за равенството на половете в замъка Уиндзор. Меган носеше алена кожена пола от BOSS, и тънък пуловер Joseph с надълбоко V-образно деколте в същия цвят. Визията и бе допълнена с обувки на токчета Perfect Pumps от Sarah Flint и чифт елегантни обеци Hera Diamond and Gold Studs от Emily Mortimer.

Перфектната й визия се допълваше от два нови златни пръстена, които Меган бе поставила на пръстите на дясната си ръка. Новите попълнения са дело на канадската бижутерска къща Vargas Goteo, марка, която поддържа опазването на застрашени животни по целия свят, като подарява приходи от продажбите си на разнообразни благотворителни организации.
 Меган Маркъл Gulliver/Getty Images
Единият от новите пръстени на Меган е Manta Kiss Stack, който символизира опазването на мантата - тип скатова хрущялна риба.-->

Другият й нов пръстен, от същата марка, е Bow Knot Ring, от сбирката High Seas, подкрепяща опазването на океаните .

Според основателка на Vargas Goteo  Меган сама е решила да си купи тези пръстени и да поддържа благотворителните дела , които стоят зад тях.

Дизайнерът Алекс Прижич Смит, която основава марката през 2010 година в Монреал, показа пред списание People: „ Да видя творенията ми носени от такава забележителна жена в действителност е сбъдната фантазия “. Марката е отдадена на концепцията, посредством своите дизайни да „ разпространява опазването на дивите животни от бракониерство, противозаконна търговия и безконтролно отношение “.
 Меган Маркъл Gulliver/Getty Images
Vargas Goteo се концентрира върху „ привличането на етична и обществена отговорност към бизнеса с бижута “ и внедряване на практики за устойчивото развиване.

Според уеб страницата на марката, всяка сбирка способства директно за активността на организации, свързани с опазването на океаните и дивата природа . Сред тях са такива, борещи се против търговията с перки на акули, запазване на мантите, възобновяване на кораловите рифове, битка с бракониерите на слонова кост и рога на носорози.

Меган и Хари намерено поддържат сходни акции и постоянно правят благотворителна активност в поддръжка на такива дела.

И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР