Меган Маркъл предаде съобщение на кралското семейство, когато излезе със

...
Меган Маркъл предаде съобщение на кралското семейство, когато излезе със
Коментари Харесай

Меган Маркъл изпрати ясно „недосегаемо“ послание към кралските особи с фин избор на поло

Меган Маркъл съобщи известие на кралското семейство, когато излезе със брачна половинка си предходната седмица, твърди специалист.

Меган и Хари бяха картината на щастието, до момента в който участваха на Royal Salute Polo Challenge в интерес на благотворителната организация на принца Sentebale в петък. Херцогинята изглеждаше необикновено елегантна в рокля в цвят слонова кост, която се отличаваше с отрезка. Някои почитатели подозират, че изборът й е бил фина хвалба към нейния червенокос кралски брачен партньор.

И съгласно Теса Дънлоп облеклото е говорело доста. Говорейки за външния тип на Съсекс, английският историк и публицист сподели пред The ​​Mirror: „ Хореографията беше изящна и всички знаем за какво. Меган беше отпред.

„ Искряща в бяло деколте (умело завъртане на едновремешни въжета от кралски перли), херцогинята не се опасяваше да вземе нещата в свои ръце, завладявайки фотосите на Sentebale Polo Cup с едно изкусно придвижване на китката. Ето една жена, комфортна както пред, по този начин и зад камерата.

Освен това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР