Меган Маркъл похвали своя невероятен партньор“ принц Хари, когато се

...
Меган Маркъл похвали своя невероятен партньор“ принц Хари, когато се
Коментари Харесай

Меган Маркъл споделя „практически“ подробности за брака, добавяйки „много хора нямат това“, докато кралският скандал бушува

Меган Маркъл похвали своя „ необикновен сътрудник “ принц Хари, когато се появи на фестивала SXSW в Остин, Тексас в петък, и го похвали като татко.

Херцогинята на Съсекс, която се появи на сцената дружно с Кейти Курик и Брук Шийлдс, се разчувства лирично за това какъв брой поддържа Хари като брачен партньор и какъв брой " удобен " е той като татко.

Обръщайки се към тълпата, по време на главната си тирада, озаглавена Разбиване на бариери, оформяне на разкази: Как дамите водят на и отвън екрана, Меган, 42, избухна над Хари, 39, до момента в който той гледаше с боготворене от първия ред.

Тя с обич показа: „ Щастливка съм в това, знаете ли, измежду привилегиите, които имам в живота си, имам невероятна сътрудник. Съпругът ми е толкоз удобен татко и подобен покровител на мен и нашето семейство и това не одобрявам за даденост. Това е същинска благословия.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Меган Маркъл се обади за изказванието, че Кейт Мидълтън има „ бебешки мозък “ след феминистка SXSW тирада

„ Но доста хора нямат тази подк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР