Меган Маркъл никога не е крила факта, че се интересува

...
Меган Маркъл никога не е крила факта, че се интересува
Коментари Харесай

Цената на здравословния начин на живот на Меган Маркъл

Меган Маркъл в никакъв случай не е крила обстоятелството, че се интересува от всичко, обвързвано с физическото, ментално и прочувствено здраве. Дори имаше блог, отдаден на това, който към този момент не поддържа. Затова пък концентрира огромна част от времето си на това да се грижи за себе си.

Йога, пилатес, хранителни добавки, акупунктура са единствено част от нещата, с която 40-годишната херцогиня поддържа форма.

От списание Hello събират на едно място всичко, което знаем за здравословния живот на Меган и пресмятат, че той й коства към 59 хиляди $ на година. Значително перо тук е мегаформър пилатесът - високоинтензивна подготовка, която коства 1020 $ за 12 сесии в Калифорния, където Маркъл живее със фамилията си.

Магнезий, витамин В12, ашваганда и пробиотици са част от питателните добавки, на които херцогинята държи. От Hello пресмятат, че всички те й излизат към 700 $ на година.

Меган в никакъв случай не остава от специфичния си блендер Vitamix. С него приготвя любимото си смути: ябълки, кейл, спанак, лимон и джинджифил - " да пия това ме освежава доста повече, в сравнение с чаша еспресо ".
 Снимка 348206
Източник: iStock

Освен спорта и храненето, херцогинята се грижи и за душeвността си. Тя не крие, че е ходила на терапевт (13 хиляди $ на година), както и че си води дневник и употребява акупунктура (8570 $ на година).

Инфрачервената сауна за изкарване на токсините и маската с LED светлина са останалите грижи, които Меган Маркъл поставя за себе си. В Лондон тя е употребила сауната на Glow Bar, където 45-минутна сесия е 45 английски паунда.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР