Меган Маркъл най-накрая се престраши да се появи публично в

...
Меган Маркъл най-накрая се престраши да се появи публично в
Коментари Харесай

Пресрами се! Меган Маркъл най-после се показа с Хари (Двойката се появи след слуховете за раздяла)

Меган Маркъл най-сетне се престраши да се появи обществено в компанията на принц Хари. Херцогинята на Съсекс беше видяна със брачна половинка си на частно празненство в имението на приятелката си Елън Дедженерис. Тв водещата и огромната й обич Порша де Роси възобновиха обетите си, а кралската двойка беше поканена на празненството.

 

Това е първа взаимна изява на Меган и Хари след гибелта на кралица Елизабет предходната година. Херцогинята на Съсекс безусловно потъна вдън земя, откакто брачният партньор й разгласява своите записки. Книгата " Резерва " провокира извънредно съществени земетресения в кралското семейство. А също така хвърли в паника и целия парламент.

Самият Хари се появяваше на всички места самичък и в никакъв случай не загатна нито дума за отсъствието на Меган. Едва по-късно се разбра, че херцогинята съзнателно стои надалеч от медиите, с цел да не пречи на известността на брачна половинка си.

 

Междувременно се появиха и клюки, че двойката е пред бракоразвод, а повода са провокациите и свадите, които книгата е провокирала. Мнозина считат, че Меган се тормози по какъв начин ще се отрази на контактите им със фамилията биографията на Хари и даже е била срещу нейното издание. Принцът обаче не отстъпил и това довело до напрежение сред тях двамата. 

 

Предстои да стане ясно, дали съпрузите са се помирили, защото даже на празненството двамата стоели на разстояние един от различен. Мнозина обаче считат, че херцогинята евентуално прекалено много държи на брака си с херцога, с цел да разреши даже това да ги раздели. Особено откакто Хари съумя да се скара с най-близките си родственици и към днешна дата е в доста тежки връзки с крал Чарлз и принц Уилям. Дотолкова, че брат му не желае даже да участва на коронацията на татко им...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР