Меган Маркъл има начинаещ фотограф у дома, който няма да

...
Меган Маркъл има начинаещ фотограф у дома, който няма да
Коментари Харесай

Синът на принц Хари няма да получи желаният подарък за Коледа

Меган Маркъл има новак фотограф вкъщи, който няма да получи мечтаният от него подарък за Коледа.

Наскоро херцогинята на Съсекс дава отговор на въпроси и отговори след специфична прожекция на късометражния филм " The After " с присъединяване на звездата на кино лентата Дейвид Ойелово и режисьора Мисан Хариман. Разговорът се състоя в частна резиденция в Монтесито, където Меган живее с принц Хари и двете им деца - принц Арчи и принцеса Лилибет. По време на събитието тя разкри, че синът ѝ е взел образец от Хариман - който е и прочут фотограф и стои зад някои от портретите на херцога и херцогинята.

" Вдъхновението е съществено ", сподели 42-годишната Маркъл. " Хариман му сподели по какъв начин се снима последния път, когато бе с нас, и аз взех решение да купя на Арчи фотоапарат, а той отсече, че не е същият като на Хариман ", разяснява Меган. По нейни думи дребният желал ръчно направен фотоапарат на известна марка, само че майка му отказала това да му бъде коледният подарък. Освен че се въодушевява от известният фотограф, принц Арчи има в гените си заложена обич към фотографията. Бабата на татко му - кралица Елизабет II, постоянно е била забелязвана с фотоапарат в ръцете си, изключително по време на конни изложби, когато брачният партньор ѝ, починалият принц Филип, се е състезавал в карета.

Въпреки че тази година Арчи няма да получи фотоапарат под коледната елха, принц Хари показа подарък, който синът му е получил от кралица Елизабет: гофретник! В епизода на " The Late Late Show " от 2021 година принцът сподели на водещия Джеймс Кордън: " Баба ми ни попита какво желае Арчи за Коледа и Мег сподели, че желал гофретник и тя ни изпрати. " Хари добави тогава още, че първата дума на сина му заран била " гофрета ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР