Меган Маркъл и Принц Хари се появиха на Националната служба

...
Меган Маркъл и Принц Хари се появиха на Националната служба
Коментари Харесай

Меган грее в бяло на честванията за юбилея на кралицата

Меган Маркъл и Принц Хари се появиха на Националната работа на благодарността с цел да отпазнуват платинения празник от възкачването на престола на кралица Елизабет Втора. 

Херцогинята на Съсекс се появи облечена в бяло от глава до пети , хванала крепко за ръка принц Хари. Двамата участваха на събитието, провело се в катедралата Свети Павел на 3 юни 2022 година в Лондон, Англия. 

На събитието бе цялото английско кралско семейство и министър-председателят Борис Джонсън . Това бе вторият ден от честванията на платинения празник на кралицата, макар че самият монарх липсваше заради продължаващи проблеми с подвижността. 
 Меган Маркъл iStock/Getty Image
Платинения празник на Елизабет II се празнува от 2 юни до 5 юни 2022 година с грандиозни тържества в Обединеното кралство и Британската общественост. 96-годишната кралица е първият английски монарх, който доближава 70 години ръководство . Тя се възкачва на английския трон на 6 февруари 1952 година

Хари и Меган се реалокираха в Калифорния преди две години, с цел да водят по-независим живот.
 Меган Маркъл iStock/Getty Image
Двамата изгубиха полагащите им се публични средств а за кралски отговорности и към този момент не съставляват публично английската кралица.

Шумният скандал с отдръпването им от кралските отговорности бе наименуван от медиите " Мегзит ".
 Меган Маркъл iStock/Getty Image
По думите на принц Хари терминът е образец за онлайн и  медийна ненавист. " Може би хората знаят това, а може би не, само че " Мегзит " беше или е  женомразки термин  и беше основан от трол. Подхранван от кралските репортери, той растеше и растеше и се популяризира в всеобщите медии. Но стартира с трол ", съобщи той в изявление пред Опра Уинфри, без да разкрива детайлности.
 Меган Маркъл iStock/Getty Image
Принцът призна още, че една от аргументите за напускането на двореца и Англия е расисткото отношение от страна на английските таблоиди към брачната половинка му , чиято майка е чернокожа, а татко ѝ е бял.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР