Меган Маркъл и принц Хари продължават с благотворителната инициатива в

...
Меган Маркъл и принц Хари продължават с благотворителната инициатива в
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл с благотворителна инициатива в Ел Ей - slava.bg

Меган Маркъл и принц Хари не престават с благотворителната самодейност в Америка. Двамата се реалокираха в Лос Анджелис в края на март, където напълно неотдавна си закупиха и къща.

Тази седмица херцозите на Съсекс бяха да раздават училищен принадлежности на деца в потребност. Новата образователна година в Съединени американски щати стартира на 1 септември, а част от учебните заведения ще отворят порти, макар епидемията от ковид. Хари и Меган бяха част от самодейността "Baby2Baby ", която с изключение на принадлежности подарява облекла и артикули за хигиенична грижа на най-уязвимите групи.

Организацията показа фотоси от събитието, на които се вижда, че Хари и Меган са взели всички защитни ограничения до момента в който радват най-малките. Двамата са с маски и ръкавици, а на един от фотосите Меган подарява ученическа раница на момче. Херцогинята беше облечена с бяла риза, зелени панталони и спортни обувки. Според "Harper`s Bazaar ", маската й също е със особено обръщение. Тя е от дребна компания, която е благосъстоятелност на афроамериканци.

Източник непосредствен до двойката споделя пред "Harper`s Bazaar ", че Меган и Хари са били подготвени да извърнат внимание на всяко дете, което е чакало на опашката. Двойката е работила неуморно и за момент не се е оплакала. Херцозите на Съсекс са разговаряли с всяко семейство и са се интересували от неговите проблеми.

"Благодарим на херцозите на Съсекс за тяхната помощ в даряването на училищен принадлежности, облекла, храна, артикули за хигиенична грижа и доста други на деца, които имат потребност от тях ", пишат от организацията. Това не е първата благотворителна акция, в която Меган и Хари взимат присъединяване. Само няколко дни откакто се реалокираха в Лос Анджелис те бяха видяни да доставят храна на заболели и възрастни хора, които не трябва да излизат по време на пандемията.

Още преди да стане част от кралското семейство, Меган участваше в разнообразни начинания, с които помагаше на обществото. Що се отнася до принц Хари, той от дребен следва образеца на майка си - принцеса Даяна, и се пробва да е в услуга на другите.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР