Меган Маркъл и принц Хари предизвикаха вълнение, след участието си

...
Меган Маркъл и принц Хари предизвикаха вълнение, след участието си
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън никога няма да прости на Меган Маркъл за предателството ѝ

Меган Маркъл и принц Хари провокираха неспокойствие, след присъединяване си в шоуто на Опра Уинфри.

В бoмбастичното изявление двамата описаха за кралското семейство, преди публично да излезе трагичният документален филм, който споделя историята им.

Твърди се, че Кейт Мидълтън е ядосана на Меган Маркъл и принц Хари, откакто херцогът и херцогинята на Съсекс " навредиха " на кралското семейство с изявлението си при Опра Уинфри.

Хари и Меган дадоха изявление на паметната телевизионна водеща през 2021 година след решението им да се отдръпват като висши кралски особи. По време на диалога Хари призна, че се усеща " измамен " от татко си крал Чарлз, а Меган упрекна Кейт, че я е разплакала във значим за нея миг. 

Издание Mirror показва, че между Кейт и Меган избухнал скандал по време на пробите на тоалети, за сватбата на Меган през 2018 година, 

Твърди се, че Кейт е споделила на Меган, че има " проблем " с роклята на щерка ѝ принцеса Шарлот. Херцогинята на Съсекс твърди, че Кейт е декларирала в деня на пробите, че е належащо всички рокли, готови за шаферките, да бъдат  " изцяло модифицирани ".

Кейт счита тези изказвания за " висшо изменничество ", твърди източник на Mirror. Тя " в никакъв случай няма да може да елементарни " на Меган за трагичните ѝ изказвания, показва още източникът. 

" Кейт е построила висока стена против херцога и херцогинята на Съсекс “, споделя източникът. По думите му, Меган и Хари не са се извинили за казаното във въпросното изявление.

„ Хари се отдалечи от брат си принц Уилям, като херцогът на Съсекс даже твърди в мемоарната си книга " Spare ", че е останал ужасяващ, откакто Уилям сякаш му крещял по време на срещата на върха в Сандрингам “, написа Mirror.

„ Кейт счита, че Хари и  Меган са нанесли голяма щета на кралското семейство и ще нанесат още по-голяма щета, в случай че бъдат позволени още веднъж в него ", твърди още източникът. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР