Меган Маркъл и принц Хари очакват второто си дете, а

...
Меган Маркъл и принц Хари очакват второто си дете, а
Коментари Харесай

Бивша бавачка на Арчи: Меган е чудовище!

Меган Маркъл и принц Хари чакат второто си дете, а животът им се промени радикално, откогато избягаха от Англия и се отхвърлиха от отговорностите си към Короната. Двамата любимци на народа сега живеят в Лос Анджелис, като единствено преди седмици оповестиха, че към този момент чакат второ дете, само че не прецизираха дали дребния им наследник Арчи ще си има братче или сестриче.

Моментално започнаха и залаганията за названието на идващия правоприемник, като превес взима името на принцеса Даяна, с която Хари беше извънредно непосредствен.

Всичко наподобява като в приказка, само че в действителност се оказва, че животът на младото семейство е същински призрачен сън. Бивша бавачка на дребния принц Арчи разкри шокиращи неща за това какво в действителност се случва зад стените на дома на Хари и Меган.

По думите ѝ Маркъл е същинско страшилище. " Меган е страшилище. Тя се пробва да управлява безусловно всичко ", споделя една от някогашните бавачки на принц Арчи.

Съпругата на принц Хари е обезпокоена, че Арчи стартира да построява взаимоотношения с непознати. Че може да поддържа връзка и с други хора, отвън тези, които тя самата е подбрала, споделя още бавачката.

Меган ревнува грубо детето си и чак хората в профил не могат да повярват. Дори майка Доротея се чуди от какво е провокирано това и понася обстановката мъчно, споделя още някогашната служителка на херцозите на Съсекс.

" Меган задушава Арчи с любовта си. Забранено му е да поддържа връзка с други деца, а това не е добре за него ", споделя още тя.

Преди време американската певица Кейти Пери предложила Арчи да си поиграе с дребната ѝ дъщеричка Дейзи (родена през август 2020 година), само че някогашната актриса декларирала, че Арчи нямал време.

Това в действителност е по този начин, тъй като Меган е наела екип от поведенчески специалисти, физиотерапевти и логопеди, които всекидневно работят с Арчи. Според нея тя държи детето ѝ да напредва със скорост над междинната за развиването си.

С настъпването на втората ѝ бременност всичко това се влошило още.

" През последните няколко месеца потребността ѝ да управлява всичко се ускори. Буквално смазва всички детегледачки. Меган не стопира да се ядосва от самото начало за нещо и не разрешава нищо на Арчи ", споделя някогашната бавачка.

Тя разяснява и принц Хари.

" Той искаше да изчакат с второто дете, до момента в който връзката му с Меган се усъвършенства. Уж двамата го бяха решили ", споделя тя.

Меган обаче за следващ път пренебрегнала желанията му и решила, че нейното решение е по-правилно.

Приятел на принц Хари също разяснява обстановката: 'Тя го изненада с бременността си. Меган не има вяра на никого. Прави каквото си желае и не слуша никого. Второто дете единствено ще утежни както обстановката посред им, по този начин и тази като цяло в дома им ", счита доближеният до принца.

Тази неделя (7 март) всички обаче са притаили мирис за изявлението на Меган Маркъл и принц Хари пред Опра, в което ще опишат доста персонални неща за себе си и живота си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР