Меган Маркъл и Кейт Мидълтън са две дами, които служат

...
Меган Маркъл и Кейт Мидълтън са две дами, които служат
Коментари Харесай

Тайните на чантите на Меган и Кейт

Меган Маркъл и Кейт Мидълтън са две дами, които служат за образец за жанр на доста други по целия свят. Ако следим деликатно техните обществени изяви, със несъмнено сме забелязали, че дветe херцогини, както и останалите дами от кралския двор, залагат на дребни модели чанти, които назоваваме клъчове.

Веднага се замисляме, че те няма какво толкоз да държат в чантите си, по тази причина дребните модели са им изцяло задоволителни за няколко такъми от първа нужда. Но изборът на чантите и метода, по който те се носят, не са толкоз въпрос на персонални желания, колкото на протокол.

Малките чантички се носят в лявата ръка, когато някоя херцогиня или принцеса има среща с тълпата. Причината за това е, че дясната би трябвало дa бъде свободна, с цел да може дамата да маха с нея на хората или да се ръкостиска с тях.
 Снимка 405450

Принципно Меган Маркъл избира дa извършва това неписано предписание, само че откогато е бременна виждаме, че заобикаля физическиконтакт с близките. Кейт Мидълтън пък залага на друга тактичност. Тя по-често избира клъчове без приятелки, които държи с двете си ръце пред тялото и по този начин е леко неловко да й подадеш ръка за ръкостискане.

При кралицата обстановката е малко по-различна, тъй като тя прекомерно рядко има физически контакт с някого, най-много при срещи на четири очи. В останалите случаи Елизабет Втора употребява дамската си чанта, с цел да подава сигнали на своите охранители .
 Снимка 405451

Ако по време на вечеря реши, че желае да си потегля, просто слага чантата върху масата. Когато има среща и реалокира аксесоара от едната ръка в другата, значи желае диалогът да завърши допустимо най-скоро, написа Cosmopolitan.
 Снимка 405457

Принцеса Даяна приживе пък се е шегувала със своя стилист, че дребните чантички правят доста добра работа, с цел да прикрива деколтето си, когато слиза от колата. Така тя лишава от панорама папараците и се защищава от нежелани фрагменти. Е, през днешния ден мъчно ще забележим някоя херцогиня с сходно самоуверено деколте, което има потребност от прикриване.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР