Меган Маркъл и баща й Томас Бъдещата съпруга на британския

...
Меган Маркъл и баща й Томас Бъдещата съпруга на британския
Коментари Харесай

Финално: Бащата на Меган Маркъл няма да присъства на сватбата й с принц Хари


Меган Маркъл и татко й Томас

Бъдещата брачна половинка на английския принц Хари удостовери публично, че татко й няма да участва на сватбата им в събота. В особено изказвания тя показва, че постоянно е била загрижена за татко си и се надява той да се концентрира върху своето здраве откакто претърпя интервенция по слагането на стентове в кръвоносните му съдове.

" За страдание татко ми няма да участва на нашата женитба ", написа в изавлението на Меган Маркъл. " Благодаря на всички за великодушната поддръжка, която получихме! С Хари нямаме самообладание да споделим с вас нашия специфичен ден ", добавя тя.

73-годишният Томас Маркъл разгласи, че се усеща добре след интервенцията само че са му неразрешени безредици.

Първоначално на Маркъл бе предоставена естествената за един татко на сватбената гала на щерка му – да я води до олтара. След папарашка фоносесия, която се оказа нагласена за възстановяване на имиджа на Маркъл в обществото, той се отхвърли да участва на венчавката, з пъкъл не излага щерка си. После обаче се появи неофициална информация, че въпреки всичко ще отиде, само че към този момент е ясно, че той няма да съобщи Меган в ръцете на бъдещия й брачен партньор Хари.

Томас Маркъл е разведен с майката на Меган, която е отгледала сама досегашната американска актриса, която се отхвърли от Холивуд поради кралския си брак. Бъдещата брачна половинка на Хари има полубрат и полусестра от татко си, с които не поддържа връзка и не са поканена на тържеството, което се обрисува светското събитие на годината.

То ще е в по-тесен кръг от сватбата на втория по реда на заместничество на кралската корона – принц Уилям, само че ще бъде проследено от хиляди британци онлайн и евентуално милиони фенове само че целия свят.

Редица български малките екрани също ще отразяват в действително време сватбата на Хари и Меган Маркъл на 19 май - в събота, по обяд.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР