Меган Маркъл, херцогинята на Съсекс, заяви, че не могат да

...
Меган Маркъл, херцогинята на Съсекс, заяви, че не могат да
Коментари Харесай

Меган Маркъл предупреди кралското семейство: Няма да мълча!

Меган Маркъл, херцогинята на Съсекс, съобщи, че не могат да чакат от нея да мълчи, в случай че кралското семейство играе дейна роля в разпространение на „ безконечни неистини “ за нея и брачна половинка ѝ принц Хари.

В изявление за известната американска телевизионна водеща Опра Уинфри, което ще бъде излъчено в Съединените щати в неделя, Меган Маркъл била запитана по какъв начин би се почувствала, когато от кралския двор чуят да приказва за „ нейната истина “.

Херцогинята на Съсекс дала отговор, че не могат да чакат след всичко случило се те да мълчат, в случай, че кралското семейство има дейна роля в разпространението на лъжите.

Меган допълнила, че даже и това да докара до загуба на „ неща “, както се е изразила, то доста към този момент е било изгубено.

Бъкингамският замък организира следствие на изказванията, че Меган е тормозила личен състав на кралското семейство. „ Таймс “ написа, че е било направено недоволство през октомври 2018 година, откакто Меган и Хари са напускали двореца Кенсигтън през май същата година.

Има изтекла информация, че Меган изгонила двама персонални асистенти от семейството и нанесла „ морална контузия “ на трети.

Херцогът и херцогинята на Съсекс прекратиха ролята си като високопоставени членове на кралското семейство през март 2020 година и в този момент живеят в Калифорния.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР