Меган Маркъл е отправила много смела молба към крал Чарлз,

...
Меган Маркъл е отправила много смела молба към крал Чарлз,
Коментари Харесай

Меган Маркъл с много смела молба към крал Чарлз преди завръщането ѝ в Калифорния

Меган Маркъл е отправила " доста смела " молба към крал Чарлз, настояват кралски репортери. Твърди се, че тя е поискала среща на четири очи с краля и желае тя да се реализира преди двамата с Хари да се завърнат назад в Калифорния след погребението на кралица Елизабет.

Кралският сътрудник Нийл Саймън споделя, че негов " доста приближен източник " твърди, че херцогинята на Съсекс е изпратила писмо до краля с искане за персонална среща.

 меган маркъл чарлз Getty

Според Саймън, Меган желае да " обясни всичко " преди с Хари да се върнат при децата си Арчи и Лилибет.

Очаква се през днешния ден Хари и Меган да бъдат в Уиндзор, откакто през вчерашния ден участваха на погребенеито на кралицата.
 Меган Маркъл с заключителен покъртителен жест към Елизабет II  Меган Маркъл с заключителен покъртителен жест към Елизабет II  Меган Маркъл с заключителен покъртителен жест към Елизабет II  Меган Маркъл с заключителен покъртителен жест към Елизабет II
" Меган желае да се види уединено с крал Чарлз, на четири очи, единствено двамата. Това е извънредно смела постъпка от нейна страна ", разяснява Саймън в свое телевизионно изявление.

" Това ще бъде опция да си изяснят всичко, да си признаят грешките, да затоплят връзките си, да поговорят за всичко, което се случи през последните 2 години. Трябва да признаем, че Меган е много самоуверена, не всеки би го направил на нейно място ", разяснява още Саймън.

 меган маркъл чарлз Getty

Въпреки това не е ясно дали единствено едно писмо ще бъде задоволително, с цел да се реализира среща сред Чарлз и Меган.

" Не знаем дали тази среща ще се реализира, тя е спазила етикета, по този начин искаш среща с краля, само че топката към този момент е в неговото поле. Той има право да откаже. "

Вчера принцовете Уилям и Хари загърбиха проблемите между тях и бяха един до друг на погребението на баба си, те демонстрираха близки и сплотени връзки.

Принц Уилям направи категоричен жест към принц Хари по време на службата в параклиса „ Сейнт Джордж “.

Докато се настаняваше за службата, Уилям ясно помаха на Хари и брачната половинка му Меган Маркъл, като ги предложения да дойдат и да седнат до него, Кейт Мидълтън и техните деца, принц Джордж и принцеса Шарлот. Хари отговори с бързо кимване, преди той и Меган да се причислят към тях, показвайки единение сред братята.
 Уилям, Кейт, Хари и Меган дружно на службата в чест на кралицата  Уилям, Кейт, Хари и Меган дружно на службата в чест на кралицата  Уилям, Кейт, Хари и Меган дружно на службата в чест на кралицата  Уилям, Кейт, Хари и Меган дружно на службата в чест на кралицата
Слуховете за разрива в връзките сред братята датират още от 2019-та година, когато Хари и Уилям взеха решение да разделят семействата си след голям брой разногласия по отношение на ролята на Хари в кралското семейство, само че нещата се задълбочиха още повече през 2020-та година, когато Хари и Меган оповестиха, че се отдръпват от кралските си привилегии и отговорности и напуснаха Англия.

Тъжната новина за гибелта на кралицата като че ли сплоти още веднъж братята, само че следва да забележим по какъв начин ще се развият връзките им в бъдеще.

Още по тематиката:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР