Меган Маркъл е била посъветвана да се раздели с принц

...
Меган Маркъл е била посъветвана да се раздели с принц
Коментари Харесай

Бруталната истина на Меган - трябва да остави Хари, за да спаси кариерата си?

Меган Маркъл е била посъветвана да се раздели с принц Хари, с цел да избави кариерата си и била предизвестена, че би трябвало да работи в този момент, в случай че желае да възвърне това, което е останало от професионалния й живот.

Новината идва, откакто двойката претърпя голяма загуба предишния месец, когато договорът на двойката за Spotify беше преустановен, единствено след един сезон на подкаста на Меган.



Така набъбнаха спекулации по отношение на идващия план, с който двойката ще се заеме, като някои специалисти допускат, че херцогинята ще подпише соло договорка без Хари.

Нейният екип я предизвести, че няма бъдеще с Хари и че тя би трябвало да стартира да работи по самостоятелните си планове, вместо да бъде възприемана като половината от марката “Съсекс “, сподели вътрешен човек пред Closer Magazine.

“Те считат, че в случай че Меган работи повече сама, ще има повече благоприятни условия да избави кариерата си. ” - добави той.



Spotify и компанията на двойката Archewell оповестиха края на контракта си в взаимно изказване, за което се твърди, че е взаимно съглашение.

Твърди се, че Меган е останала смутена, откакто е била изхвърлена от Spotify и е изправена пред рецензии от висшето управление на стрийминг услугата.

Ръководителят на подкаст нововъведенията и монетизацията в Spotify, Бил Симънс, назова двойката “измамници “ и допусна, че присъединяване му в първичните договаряния би избегнало избрани проблеми.

Вътрешният човек твърди, че Меган не може да допускам, че е била нападната толкоз злобно и толкоз обществено.



Говори се, че сега семейство Съсекс обезверено се пробва да получи зелена светлина за нови планове, преди да изгубят договорката си и с Netflix.

„ Меган и нейният екип в Archewell ще продължат да се пробват да получат зелена светлина за филми и телевизионни излъчвания от Netflix, до момента в който договорката не изтече през 2025 година, ” - написа неотдавна в Daily Mail.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР