Меган Маркъл доказа, че е най-големият фен на принц Хари,

...
Меган Маркъл доказа, че е най-големият фен на принц Хари,
Коментари Харесай

Спортна победа за принц Хари, отпразнувана с целувка

Меган Маркъл потвърди, че е най-големият почитател на принц Хари, подкрепяйки присъединяване му в благотворителен мач, който тя посети , написа английското издание Hello Magazine.

Херцогът и херцогинята на Съсекс участваха мача за Купата по поло Sentebale , който се състоя на територията на Клуба по поло в кралския окръг Беркшир. Мачът се състоя в поддръжка на Sentebale – благотворителната организация, която принц Хари и принцът на Лесото – Сийсо, основават в памет на своите майки.

Sentebale неслучайно значи „ не ме забравяй “ на локален език. Спортното събитие се състои всяка година, с цел да събира средства и популяризира информация за организацията. Тя работи с деца и младежи в Лесото и Ботсвана, инфектирани с ХИВ, боледуващи от СПИН или изгубили родителите си поради тези болести.

По време на мача принц Хари означи два от общо трите гола на своя тим Sentebale , който завоюва против съперниците от Royal Salute с резултат 5:4. При приемането на премията херцогът и херцогинята на Съсекс споделиха необичаен миг на непосредственост пред погледите на останалите.

 принц Хари и Меган Маркъл Getty

Меган Маркъл изглеждаше отлично даже при температура над 30 градуса. За събитието херцогинята бе избрала тъмносиня рокля с колан на Carolina Herrera, комбинирана с обувки Aquazzura в физически цвят, семпли диамантени обеци, слънчеви очила и чанта в звук с обувките ѝ, струваща единствено 26 паунда.

 принц Хари и Меган Маркъл Getty

Това е последното събитие, на което виждаме двойката, преди тя да се отдаде на лятна почивка и неявяване от прожекторите най-малко за няколко седмици. Разгледайте останалите фотоси от вчерашния ден в нашата изложба, с цел да не ви липсват напълно Хари и Меган!

Към галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР