Меган Маркъл даде откровено интервю и участва във фотосесия за

...
Меган Маркъл даде откровено интервю и участва във фотосесия за
Коментари Харесай

Меган Маркъл се появи на корицата на Variety и даде откровено интервю ВИДЕО

Меган Маркъл даде искрено изявление и взе участие във фотосесия за Variety. В изявлението тя отбеляза, че в този момент е в печал за кралица Елизабет, на чието заравяне все пак отиде, макар обстоятелството, че имаше клюки, че това няма да се случи.

Заснемането на фотосесията се организира в Rancho San Isidro в Монтесито, Калифорния. Именно в Монтесито в този момент живеят херцозите на Съсекс, откакто закупиха имение за 14 милиона $.
 Меган Маркъл, изявление с Меган Маркъл, Меган Маркъл в Съединени американски щати, нови фотоси на Меган Маркъл, принц Хари Меган Маркъл на корицата на Variety Снимка: Variety
Журналистът отбелязва, че Сан Исидро е първокласен курорт с бунгала, сгушени в ската с аспект към тихоокеанското крайбрежие. Това е несъмнено място, където богатите локални поданици и посетителите от Лос Анджелис получават най-хубавото обслужване.

Не е изненадващо, че такова място е определено за снимане. Журналистът дефинира Меган като " скучна американска майка ". Меган приказва какъв брой доста обича да гледа Jeopardy! и да се сгуши в леглото с чаша вино.

Тя споделя, че обича детски стихчета за динозаври поради децата си и обожава частите на Бионсе.

А когато я попитаха какво желае от живота, Меган сподели: „ Радост. Наистина е. Всичко, за което можем да работим за себе си, нашите другари, нашите деца, тези към нас – това би било толкоз хубаво. И тогава изпитваме наслада. "  

Меган сподели, че дългото ръководство на кралицата е било „ ослепителен образец “ за женско водачество.
„ Докато светът скърбеше за загубата на кралица Елизабет II, имаше толкоз доста обич и поддръжка. Толкова съм признателна, че съумях да бъда до брачна половинка си, с цел да го поддържа, изключително по това време. Толкова е прелестно да видиш завещание, което баба му съумя да остави на толкоз доста фронтове. Разбира се, във връзка с женското водачество, тя е най-хубавият образец за това по какъв начин наподобява това. Чувствам се надълбоко признателна за опцията да прекарам време с нея и да я опозная. Беше сложен миг, само че брачният партньор ми, вечният оптимист, сподели: „ Сега тя се събра още веднъж със брачна половинка си “, сподели Меган.
Тя означи, че е доста горда да се срещне с кралицата и се усеща щастлива, тъй като е съумяла да откри " топли връзки с матриарха на фамилията ".

Но в този момент със брачна половинка й, принц Хари, те са цялостни с сила и въодушевени от всичко, за което са копнеели.

„ Също по този начин сме фокусирани върху нашата фондация. Голяма част от нашата работа има филантропско пространство “, сподели Меган.

Тя акцентира, че в подкаста си „ Архетипи “ изследва нюанси в отношението към дамите. И защото не е публицист, тя желае да получи неприкритост от тях и да научи нещо.
 Меган Маркъл, изявление с Меган Маркъл, Меган Маркъл в Съединени американски щати, нови фотоси на Меган Маркъл, принц Хари Меган Маркъл Снимка: Variety
Говорейки за плана си за Netflix, чието стартиране беше отсрочено за неопределен срок, Меган загатва режисьорката Лиз Гарбъс.

„ Хубаво е да мога да поверя историята си на някого – умел режисьор, на чиято работа от дълго време се удивлявам – даже в случай че това значи, че може да не е методът, по който бихме я разказали. Но ние не описваме това. Ние поверяваме нашата история на някой различен и това значи, че ще мине през неговия обектив “, споделя Меган, като отбелязва, че принц Хари в никакъв случай не е работил в шоубизнеса, тъй че е доста заинтригуван.

Говорейки в последния подкаст на Archetypes, Меган разкри, че е била нервна от диалога с Парис Хилтън и загатна, че като нея тя не е родена красива.

На уточняващия въпрос на журналиста: „ Не е ли израснала красива? “ Меган сподели, че е израснала интелигентна.

Тя означи, че Холивуд се е трансформирал доста, откогато тя е част от филмовата промишленост. Припомняме, че тя спря да се снима в сериала „ Форсмажор “ през 2018 година, когато към този момент беше сгодена за принца.

Но тя няма да се върне към актьорството. Въпреки това тя допуска, че децата й може да работят в развлекателната промишленост, когато пораснат.

Когато станете родител, откровено желаете децата ви да намерят нещо, което им носи цялостна наслада. Но желая те да могат сами да си проправят път. Ако е развлекателната промишленост, отлично. И отново триумф. Има толкоз доста хора, които ще приказват за това, което отвори порти за децата ми. Но това, както и преди, изисква гений и доста храброст. Ние сътворяваме многостранни, забавни, благи, изобретателни хора. Ето кои са нашите деца “, сподели Меган.
   View this post on Instagram   

А на въпрос дали схваща, че откакто стана обществена персона, тя самата един ден ще стане героинята на кино лентата и ще бъде изиграна от друга актриса, Меган отговори, че не е мислила за това.

„ Странно е. Трябва да се отделите. Всеки, който приказва за мен или избира артист, който да ме изиграе, ще бъде моя подигравка, основана за бизнес, който прави на хората доста пари. След като можете да отделите това, това е доста по-лесно ще кажеш: „ Добре. Наистина няма нищо общо с мен ", сподели Меган Маркъл. И откакто намерения, добави, че може да посъветва актрисата, която някой ден ще я играе, да бъде мека, закачлива и комична. И просто ще се обади на нейния първообраз, с цел да се съветва.

В края на изявлението херцогинята на Съсекс описа за всекидневието си. Тя и Хари работят от у дома, прекарват доста време с децата си и постоянно закусват дружно. И те рядко отиват в Лос Анджелис от Монтесито, тъй като лишава повече от два часа, с цел да стигнат до града.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР