Меган и Хари посрещнаха първото си дете само преди няколко

...
Меган и Хари посрещнаха първото си дете само преди няколко
Коментари Харесай

Меган и Хари искат да си осиновят бебе от Африка?

Меган и Хари посрещнаха първото си дете единствено преди няколко месеца, само че към този момент се замислят за разширение на фамилията. Малкият Арчи е единствено на 4 месеца, само че Хари към този момент разяснява, че със брачната половинка му желаят да имат още едно дете.

Феновете са във екстаз от новината за евентуално новото бебе Съсекс и всички тръпват в очакване Меган да заяви, че е бременна за повторно. Но може и да не получим по този начин мечтаната вест, тъй като херцогът и хецогинята на Съсекс може би имат малко по-различни проекти за втория си правоприемник.

Според източници, близки до кралското семейство, не трябва да чакаме обичайното известие, че двамата чакат дете. Оказва се, че Меган и Хари имат предпочитание да си осиновят дете от Африка (или най-малко по този начин настояват упорити клюки напоследък).

 хари меган Getty/Gulliver

"Все още нищо не е решено сигурно, само че това ще е много логически ход от страна на Хари и Меган ", споделят източници.

Истина е, че и двамата са мощно свързани с Африка. В проектите им за есента е да заминат на кралски тур в Южна Африка. С тях ще бъде и дребният Арчи, а след африканското странствуване, принц Хари ще продължи обиколката си самичък в Малави, Ангола и Ботсвана.

Меган и Хари към този момент са били два пъти дружно в Африка - първият път в самото начало на връзката им и по-късно по време на медения им месец.

"И двамата са били трогнати мощно, когато са посетили локално сиропиталище. Обещали са си, че ще се върнат там и ще дадат по-добър късмет на едно от децата в дома, като го осиновят. "

 Меган и Хари Getty

Двойката сигурно няма да срещне утвърждение от всички, в случай че в действителност се реши на пдообна стъпка, само че пък решението им би било извънредно благородно и самоуверено.

"Осиновяването на африканско дете ще бъде отдаване на огромна респект пред паметта на принцеса Даяна, чиято житейска задача бе да оказва помощ на децата в Ангола. А за Меган, която е от смесено семейство, ще бъде удостояване на личните ѝ корени. ", споделят още източници.

Още:
Среща на върха: Бионсе прегърна Меган Маркъл и я назова „ моята принцеса “ Дисни сътвори специфична анимация за бебето на Меган и Хари Хари и Меган: Любовната история на един принц, търсещ семейство и една актриса, която му даде всичко
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР