Меган, херцогинята на Съсекс, казва, че само със съществуването си

...
Меган, херцогинята на Съсекс, казва, че само със съществуването си
Коментари Харесай

Меган Маркъл се опитва да прости на британското кралско семейство

Меган, херцогинята на Съсекс, споделя, че " единствено със съществуването си " тя и брачният партньор й принц Хари " са нарушили динамичността на йерархията ", когато са били във Англия, съобщи Асошиейтед прес.

Бившата актриса влезе в заглавията на английските вестници във вторник с мнения, направени по време на изявление за американското списание " The Cut ". 

В изявлението, оповестено в понеделник, херцогинята декларира, че не е елементарно да " простиш " в отговор на въпрос дали има място за амнистия сред нея, английската кралска фамилия и личното й семейство. Меган загатва и за обтегнатите връзки на Хари с татко му, принц Чарлз. 

" Мисля, че прошката в действителност е значима. Да не простиш е нужна доста повече сила ", сподели тя. " Но са нужни доста старания, с цел да простиш. Наистина поставям дейни старания, изключително като знам, че мога да кажа всичко ". 

41-годишната Меган и 37-годишният Хари са в обтегнати връзки с английското кралско семейство, откогато се отдръпнаха от кралските отговорности и напуснаха Англия при започване на 2020 година, изтъквайки непоносимите съгласно тях вмешателства и расистки настройки на медиите на Острова. 

След преместването им в Калифорния, където се откриха с двете си дребни деца, те обществено разискват недоволството си от кралското семейство. В изявление с Опра Уинфри предходната година Меган приказва за расизма в монархията, а Хари сподели, че Чарлз е спрял да приема позвъняванията му.

На въпрос за правосъдното дело за отбрана на персоналните данни на Меган против английски таблоид, " The Cut " отбелязва, че херцогинята е говорила за ужасното влияние на " токсичната таблоидна просвета " върху фамилиите и на двамата със брачна половинка ѝ. 

" Хари ми сподели: " Загубих татко си в този развой ". Не е наложително за тях да е същото, както за мен, само че това е негово решение ", споделя тя пред списанието.

Говорителка на Меган по-късно разясни, че херцогинята е имала поради загубата на личния си отчужден татко Томас Маркъл и е споделила вярата си това да не се случи с Хари и татко му.

Двойката наскоро започва подкаст, в който Меган влиза в ролята на хазаин в диалог със звезди.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР