Меган Фокс сподели, че купува за 9-годишния си син книжки,

...
Меган Фокс сподели, че купува за 9-годишния си син книжки,
Коментари Харесай

Меган Фокс с шокиращи признания: Купува джендърски книжки за сина си и разказа как точно пие кръвта на Машин Гън Кели

Меган Фокс показа, че купува за 9-годишния си наследник книжки, написани от трансджендър деца. Тя взела това решение, откакто Ноа показал предпочитание да носи рокли.

В изявление за сп. Glamour 35-годишната актриса разкри, че окуражава децата си да показват себе си посредством облеклата си, както те самите пожелаят, без значение от техния пол и половост.

Megan Fox, like many in Hollywood, bought books written by transgender children, after her 'son' Noah, 9, decided to wear dresses

I wounder why 'he' would do such a silly thing~
— EdoIsHip ~~ (@HipIsEdo)

“Купих му няколко книги, които адресират тези неща, както и целия техен набор. Някои от тези книги са написани от трансджендър деца. В тях написа, че можеш да бъдеш момче и да носиш рокля, че можеш да изразяваш себе си посредством облеклата, както пожелаеш. И не е наложително това да има нещо общо с твоята половост. Така от доста ранна възраст внесох тези хрумвания в тяхното всекидневие, с цел да не се усещат странни или различни” - споделя Меган в изявлението си.

“Имам дете, което страда”. За това се тормозя за него и ми се желае човечеството да не беше такова. Въпреки че той е толкоз самоуверен и е избрал това премеждие с избрана цел, за мен като майка е много трудно” - добави Фокс.

V
'I do have a child that suffers': Megan Fox reveals she has bought books written by transgender children - after her son Noah, nine, developed a desire to wear dresses
======
— Επικαιρτητα - V - News (@triantafyllidi2)

Звездата от “Трансформърс” не за първи път споделя за избора на Ноа. Преди време тя разкри, че в учебно заведение неговите съученици му се подиграват, тъй като носи рокли. Въпреки това тя постоянно го окуражава да следва личния си път.

Ноа е едно от трите деца на Меган Фокс от нейния някогашен брачен партньор Браян Остин Грийн. Двамата бяха женени в продължение на цели 11 години, преди Меган да срещне рапъра Машин Гън Кели.

В изявлението си за Glamour актрисата разкри и по какъв начин тъкмо двамата с Кели пият от кръвта си. Те признаха, че го вършат в пост, с който оповестиха своя годеж през януари. След като новината обиколи международните издания, редица лекари обявиха, че тази процедура не е безвредна и би могла да докара до заразяване или зараза.

Megan Fox confirms she and Machine Gun Kelly drink each other’s blood

“It’s just a few drops, but yes, we do consume each other’s blood on occasion for ritual purposes only "

(via )
— Culture Crave (@CultureCrave)
Фокс обясни, че те пият “само няколко капки от кръвта си”, като посочи, че двамата имат тотално друг метод към тази процедура.

“Когато аз го върша нормално има причина” - разкри тя, като добави, че пиенето на кръв най-често е част от нейните метафизични практики, които включват карти Таро и упражняване на разнообразни ритуали, свързани с етапите на Луната.

От друга страна Машин Гън Кели бил много безреден и забързан в това отношение. “Той е подготвен да се пореже в региона на гръдния панер със счупено стъкло и да ми каже: “Вземи душата ми” - разкрива още Меган.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР