Меган Фокс отново ще се омъжва. 35-годишната звезда от Трансформърс

...
Меган Фокс отново ще се омъжва. 35-годишната звезда от Трансформърс
Коментари Харесай

Меган Фокс се сгоди

Меган Фокс още веднъж ще се омъжва. 35-годишната звезда от " Трансформърс " се е сгодила за приятеля си Машин Гън Кели, с който са дружно от близо 2 години. Актрисата и 31-годишният артист, чийто същинско име е Колсън Бейкър, споделиха щастливата вест в Instagram профилите си.

" През юли 2020 година седяхме под това банaново дърво. Помолихме се за магия. Несъзнаващи за болката, с която ще се сблъскаме дружно за толкоз къс, безумен интервал от време. Несъзнаващи за работата и жертвите, които връзката ни би изисквала от нас, само че опиянени от любовта. И кармата. Някак си година и половина по-късно, откакто минахме дружно през пъкъла, откакто се смях повече, в сравнение с в миналото съм си представяла, че е допустимо, той ме помоли да се омъжа за него. И тъкмо както във всеки живот преди този, и както във всеки живот, който ще го последва, аз споделих да. И по-късно пихме от кръвта един на различен.

Кели пък написа: " Знам, че традицията е да се подари пръстен с един камък, само че с бижутера Стивън Уебстър взехме решение да са два: смарагд (нейният рожден камък) и елмаз (моят рожден камък), които се събират като две половини на една и съща душа, образувайки неразбираемото сърце, което е нашата обич. 11.01 2022 ", написа той.

Меган Фокс и Машин Гън Кели се срещнаха през 2020, до момента в който тя снимаше кино лентата " Midnight in the Switchgrass ". Те оповестиха, че са дружно през лятото, откакто актрисата се появи във видеото към песента му " Bloody Valentine ". Наскоро хубавицата сподели, че той е сродната ѝ душа и двамата незабавно са усетили специфичната връзка, която имат между тях.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР