Меган Фокс има три деца от бившия си Брайън Остин

...
Меган Фокс има три деца от бившия си Брайън Остин
Коментари Харесай

Принуждавала ли е Меган Фокс децата си да носят женски дрехи

Меган Фокс има три деца от някогашния си Брайън Остин Грийн - Ноа (10 г.), Боди (9 г.) и Джърни (6 г.). Актрисата и модел и преди е говорила намерено за това, че за нея е значимо да оставя децата си да се показват посредством стила си.
 Меган Фокс подсети какъв брой е секси
Меган Фокс подсети какъв брой е секси

Изрязаните бански край брега на океана

" Ноа стартира да носи рокли, когато беше на към две години ", споделя тя. Пред Glamour споделя още, че даже е купила куп книги, като някои от тях са написани от транссексуални деца, а други са просто за това по какъв начин можеш да си момче и да носиш рокли. " Можеш да изразяваш себе си посредством облеклото си, както пожелаеш. И това даже не е наложително да има нещо общо със сексуалността ", споделя още Меган Фокс.

И до момента в който самата тя дава на децата си опция да опитват със стила си, както пожелаят, е напълно наясно, че не всеки ще одобри техния избор.

" Не мога да управлявам метода, по който другите хора реагират на децата ми. Не мога да управлявам нещата, на които другите деца, с които вървят на учебно заведение, са били научени и по-късно да им повтарят ", откровена е. Една от основните аргументи тя да държи децата си надалеч от медийното внимание, е точно, с цел да ги защищити от отрицателните мнения на неоправдателните хора.
 Меган Фокс с някогашния си Брайън Остин Грийн

Меган Фокс с някогашния си Брайън Остин Грийн

И макар че актрисата прави всичко по силите си, въпреки всичко има мнения, които хората си разрешават да насочат обществено, евентуално без да се замислят какъв брой мъчителни с нездравословни могат да бъдат те.

Един от тези мнения е на някогашния претендент за американския конгрес Роби Старбък. По думите му Меган Фокс принуждава децата си " да носят момичешки облекла ", като назовава това " принуждение върху деца ".

Майката не остана длъжна на коментара на Роби Старбък и му отговори в Instagram. Тя написа, че въобще не желае да му обръща внимание, защото е наясно, че той просто се интересува от внимание и власт. Според Меган Фокс без значение какъв брой обезверен може да е човек за " благосъстояние, власт, триумф или популярност ", в никакъв случай не би трябвало да употребява деца за задачата си, " изключително под злоумишлен и неправилен предлог ".

" Играеш си с неверната магьосница ", написа още актрисата. И прибавя: " Била съм горена на клада от несигурни, нарцистични, импотентни, дребни мъже като теб доста пъти и все пак към момента съм тук. "

също отвърна на лъжливите обвинявания на Роби Старбък по адрес на Меган Фокс и децата ѝ.
 Три месеца след изказванията за разлъка - събраха ли се Меган Фокс и Machine Gun Kelly
Събраха ли се в последна сметка Меган Фокс и Machine Gun Kelly

Двойката още веднъж е хваната в крачка

" Този човек, който се пробва да твърди, че това е правилно, е съвършен образец за някой с егоистични претекстове, който не се интересува от отрицателното влияние върху връзката родител-дете. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР