Меган Фокс и Machine Gun Kelly бързо се превърнаха в

...
Меган Фокс и Machine Gun Kelly бързо се превърнаха в
Коментари Харесай

Поредната провокация на Меган Фокс и Machine Gun Kelly

Меган Фокс и Machine Gun Kelly бързо се трансфораха в една от най-интересните всемирски двойки и в това няма нищо изненадващо. Двамата несъмнено знаят по какъв начин да предизвикат, а голотата и ексцентричният метод на обличане елементарно ги открояват от останалите.
 Machine Gun Kelly, Меган Фокс и по какъв начин се е нанаранил с нож, с цел да я впечатли
Как Machine Gun Kelly е потърпевш, пробвайки се да впечатли Меган Фокс

Кой ли не би го направил

През миналия уикенд актрисата и музикантът се появиха още веднъж дружно на аления килим. Те участваха на звездно празненство в Западен Холивуд, проведено за представянето на марката лак за нокти на Machine Gun Kelly - UN/DN LAQR .

Може дa ни наподобява като ексцентрична бизнес тактика от мъж, само че музикантът е прочут със своята пристрастеност към лакираните нокти, която в този момент ще трансформира в освен това. А и си има съвършения сътрудник в начинанието.

Двамата с Фокс освен ловко бяха комбинирали тоалетите си, само че и бяха с идентичен розов лак за нокти. И не пропуснаха да показват какъв брой свързани са един към различен - безусловно, посредством тънка верижка, захваната за кутретата им. Така влюбените не се отделяха на повече от няколко сантиметра един от различен, което не им е никакъв проблем - даже в противен случай.

А Machine Gun Kelly разкри в обществените мрежи, че е подготвял своята марка лакове за нокти в продължение на година. И в този момент стана вторият прочут музикант след Хари Стайлс, който се реши на тази крачка.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР