Меган бе избрала черно палто на Стела Маккартни, което вместо

...
Меган бе избрала черно палто на Стела Маккартни, което вместо
Коментари Харесай

Меган не отстъпва на Кейт по стил

Меган бе избрала черно палто на Стела Маккартни, което вместо колан имаше необятна черна панделка. Стилът ѝ даже подсещаше на този на първата дама на Франция Брижит Макрон с вталените черни дънки на уелската марка Hiut Denim и зелена чанта от DeMellier London. Под палтото Меган носеше вталено карирано сако с деколте вид "лодка ".

Принц Хари също бе с черно палто и черни дънки, само че бе избрал и пъстър акцент с пуловер в турско синьо.

От двореца Кенсингтън са популяризирали фотоси, които демонстрират по какъв начин двойката приема келтска любовна лъжица от адашите си - Хари Смит, на шест години, и 9-годишната Меган Тейлър.

Върху направената от дърво лъжица попадат буквите Х и М, както и келтски възел, подкова, преплетен ечемик - знаци на безконечна обич, шанс и единодушие.

Заради комплицирания си дизайн - удостоверение и за уменията на майстора, обичайните любовни лъжици към този момент не се употребяват по предопределение и служат единствено за украса. Най-старата известна в Уелс сходна лъжица е изложена в музей покрай Кардиф и датира от 1667 година Смята се обаче, че традицията за изработването им се е зародила много по-рано.

След като са получили любовната лъжица, принц Хари и Меган Маркъл са посетили Кардифския палат и са се срещнали с създатели и участници в Уелския фестивал на културата, оповестява Българска телеграфна агенция.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР