Megami Club вдигна флаговете си още през миналата година, но

...
Megami Club вдигна флаговете си още през миналата година, но
Коментари Харесай

Созопол отново осъмна в три поредни дни с гръцки партита в препълнения Megami Neko СНИМКИ


Megami Club подвигна флаговете си още през предходната година, само че тази стартира още по-ударно на 29 юни извънредно забавно за ценителите на нощните занимания.



Клубът, както постоянно направи нови атракции за гостите на град Созопол и с изключение на атрактивния автомобил, позициониран за почитателите на колите пред постройката, обичаната съвсем пет метрова японска котка на шанса още веднъж очарова всички летуващи.

Megami дават обещание забавна стратегия с тематични празненства, сред който атрактивните ретро пиксел празненство всеки четвъртък и станалите към този момент обичайни Movie Stars с разнообразни герои, Jungle party и eмблематичното Geisha party.

Огнени хора и кокили, както постоянно съпътстваха и самото разкриване.

За страдание, клубът въпреки всичко има потенциал и не съумя да побере всички искащи, доста хора нямаше по какъв начин да го посетят и се връщаха разочаровани, че не са съумели да влезнат на обичаното място, само че през идващите седмици още веднъж ще имат тази опция.

Мениджмънтът на Megami Neko се извинява за това стеснение и ви чака още веднъж, като припомня, че резервациите се резервират съвсем две седмици напред и с цел да не остават клиентите без места, е добре да са прозорливи и да запазят от по-рано.

Има и нещо ново, което предходната година Megami Neko не съумя да направи за своите фенове - една от посетител звездите през месец юли ще е Азис, който размести своята стратегия, с цел да може и созополчани, а и гостите на Neko да участват на присъединяване му в Созопол.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР