Megami Club Plovdiv се наложи със своята атрактивност и иновативност.

...
Megami Club Plovdiv се наложи със своята атрактивност и иновативност.
Коментари Харесай

Megami Club Plovdiv се наложи с атрактивност и иновативност

Megami Club Plovdiv се наложи със своята атрактивност и иновативност. И през новия празненство сезон Богинята на нощния живот демонстрира висока класа. Ето какво се случи през миналите празненство вечери в заведението.

Атрактивният, огромният шоумен и добър артист - Константин беше посетител на Megami Club Plovdiv в сряда вечер. Той си има нов шлагер " Любов ли е ", който е дует с Алисия. Коцето го извърши няколко пъти на празненството, защото песента към този момент се трансформира в шлагер и феновете желаеха да я чуят отново и отново.

След късата почивка, която си подари през август, звездата на модерния поп фолк Емилия се впусна интензивно в клубния живот. Началото тя сложи на 13 септември не къде да е, а в Megami Club Plovdiv. Изпълнителката на най-силната балада, правена до в този момент - " Завинаги ", беше извънредно красива на сцената на заведението. В Богинята на нощния живот я посрещна многочислена аудитория. Гостите, също като Емилия, бяха подготвени за страхотната празненство нощ...и я поучиха, несъмнено.

Другата част от " Любов ли е " - Алисия и гостите на Megami Club Plovdiv посрещнаха уикенда дружно и се получи ужасно празненство. А тематиката на съботното шоу на специфичната дата 15 септември в Богинята на нощния живот бе " Women Like it ". Спектакълът си заслужаваше да се види онлайн!

Съвършените Ваня, Анелия и Камелия пеят в Megami Club Plovdiv. Богинята на нощния живот тази седмица ще посрещне три от най-ярките поп-фолк певици.

Ваня, половинката на DJ Дамян, ще гостува в сряда. На празненството й входът ще е свободен за студенти!

Хитмейкърката и музикален кумир - Анелия ви кани в четвъртък в Megami Club Plovdiv като на събитието, също, входът ще е свободен за студенти. Вечната звезда Камелия ще извърши златните си шлагери на сцената на Богинята на нощния живот в петък, а в събота спектакълът " Dream " ще ви придвижи в различен свят. Насладете се!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР