Мега звездата на световния футбол Кристиано Роналдо, продължава да си

...
Мега звездата на световния футбол Кристиано Роналдо, продължава да си
Коментари Харесай

Колко бакшиш остави Кристиано Роналдо в Гърция?

Мега звездата на международния футбол Кристиано Роналдо, продължава да си почива пълноценно преди началото на подготовката с Ювентус. Португалецът още веднъж загърби плажовете на родината си и избра Гърция – Коста Наварино, а компания му прави цялото му семейство.

Кристиано не е жалил никакви средства в южната ни съседка, с цел да може да се подсигури оптимално комфорта на приятелката и децата му, като е заплащал по осем хиляди евро на вечер в Роян Вила Метони, една от най-луксозните вили в гръцкото градче. Къщата е ситуирана на 630 квадратни метра с панорама към морето и има всичко нужно за прелестна почивка. Същевременно Роналдо се радва на огромен фитнес, спа-процедури, стая за почивки и мултимедийна стая.

Футболистът на италианския първенец останал толкоз удовлетворен от престоя си в Гърция и отношението и даже е оставил на личния състав над 20 хиляди евро бакшиш, предава Fox Sport. От два дни пък Кристиано се е преместил с антуража си на френската Ривиера, където ще приключи ваканцията му преди предсезонната подготовка с Ювентус.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР