Мега звездата на световния футбол и на Ювентус Кристиано Роналдо

...
Мега звездата на световния футбол и на Ювентус Кристиано Роналдо
Коментари Харесай

Роналдо избухна в социалните мрежи: Няма как историята да бъде заличена

Мега звездата на международния футбол и на Ювентус Кристиано Роналдо най-накрая наруши мълчанието и проговори след разочароващото отпадане на „ бианконерите “ от Шампионска лига. Италианският първенец загуби от Порто на 1/8-финалите от шампионата.

През последните няколко дни в медийното пространство се появиха голям брой клюки, съгласно които Кристиано ще напусне Юве още през лятото, като има късмет да се завърне в Реал Мадрид.

Португалецът отговори на рецензиите по собствен адрес с пост в Instagram:

В живота на един човек е по-важно какъв брой бързо и какъв брой мощен ще се изправи на краката си, спрямо това какъв брой пъти e паднал. Истинските първенци в никакъв случай не се пречупват! Фокусът ни към този момент е ориентиран към мача с Каляри, към борбата в Серия А, към финала за Купата на Италия и всичко останало, което може да бъде реализирано този сезон. Вярно е, че предишното е за музеите (Така бих споделил!), само че за благополучие във футбола всичко се помни, както помня и аз! Няма по какъв начин историята да бъде заличена, тъй като тя е била писана всеки един ден посредством неизменност, екипен дух, непримиримост и доста старания. И тези, които не схващат това, в никакъв случай няма да стигнат до славата и триумфа ”.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР