Мега шоу сътвориха на сцената на Hills of Rock хедлайнерите

...
Мега шоу сътвориха на сцената на Hills of Rock хедлайнерите
Коментари Харесай

Страхотна първа вечер на рок фестивала в Пловдив

Мега шоу сътвориха на сцената на Hills of Rock хедлайнерите в първата вечер на емблематичния към този момент за Пловдив рок фестивал Slipknot. Музикантите от бандата, дегизирани по традиция със своите маски, зарадваха почитателите си от цялата страна с обичаните им шлагери.

С типичния си нападателен жанр Slipknot превзеха публиката, която куфееше, слушайки обичаните си части. Междувременно уредниците поливаха почитателите до сцената с вода, поради високите температури – над 30 градуса даже и след залеза на слънцето.

Въпреки съкратения сет лист от бандата, шоуто бе мега крепко, разясниха присъстващите.

Първият ден на фестивала събра хиляди почитатели на Гребната база. Още от 16.00 ч. вратите на рок феста бяха отворени и до 19.00 ч. регионът бе цялостен с фенове на хард рока. На три подиуми се вихреха рок и метъл бандите.
Основната сцена бе измежду желаните, там почитателите се забавляваха също с Me And That Man и Heaven Shall Burn.

На една сцената " На мрачно " пък Керана и Космонавтите накараха феновете си да желаят още и още от техните части. Гвоздеят на тази сцена бяха музикантите от ELBANA.

Не по-малък бе купонът и на третата сцена – Music Jam. Много бира, скара и опцията да си купиш заветната тениска, шапка, чаша или значка на някоя от обичаните групи, допълваха прекарването.

Единственият проблем на почитателите беше зизагообразната органиация на влизане в рок зоната, която тества и кореспондент на DCNEWS и му се зави свят. Според защитата концепцията била влизащите да не се блъскат между тях.
За цялата вечер регионът към Гребната бе заграден от полиция и жандармерия.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР