Мега акция срещу незаконния хазарат, под надзора на районна прокуратура,

...
Мега акция срещу незаконния хазарат, под надзора на районна прокуратура,
Коментари Харесай

Мега акция срещу незаконния хазарт в Благоевград! Щурмуваха зала, наета от покер факира Росен Кльо! Арестуваха полицай от дежурната на ОД на МВР, лекар-уролог, бизнесмен и още 15 играчи

Мега акция против противозаконния хазарат, под надзора на районна прокуратура, се организира в Благоевград в петък. Спецченгета от ОД на Министерство на вътрешните работи щурмуваха зала, за която се твърди, че е наета от известния благоевградски покер състезател Росен Ст., с прякорКльои задържаха 18 присъстващи в помещението, организирали си игра, свързани в обща вайбър група.

Трима от тях са били задържани на игралната маса, а останалите стояли в профил и чакали реда си. Първи в клопката на служителите на реда попадналид-р А. Цв,, уролог от МБАЛ Благоевград , който е наследник на пенсиониран върховен офицер от ОД на Министерство на вътрешните работи и известна благоевградска лекарка, Красимир С., служител на реда от дежурната част на ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград и Борислав Ст. с прякор Хапчето. ,

Арестувани са още 15 присъстващи в залата. Задържаните били толкоз доста, че не се побрали в благоевградския арест и част от тях са конвоирани до Кюстендил. Наемателят на залата автотърговецът Росен Кльонее бил там, бил е на шампионат по покер в Холандия, разбра детайлностите Struma.com.

Той е емблематичен покер състезател, печелил неведнъж покер шампионати, а най-голямата му победа беше преди години, когато завоюва огромната премия от 150 000 евро на по този начин наречения Балкански покер фестивал в Гевгелия. Според наши източници, покер играчите се събирали в залата до известно казино в регионалния град всеки петък и неделя, при строга организация.

Знаело се кой с какви пари ще влезе в залата, записвали се наличностите им при влизане и при излизане. След задържането на лицата са направени обиски и претърсвания по домовете ими колите, с които пристигнали до залата за игра. Не се знае кои от арестуваните ще се снабдят с обвиняване и кои ще бъдат очевидци. Работата продължвапод надзора на Районна прокуратура.
Петя Колева


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР