Мег Райън, 61-годишната американска актриса, се появи на прожекцията на

...
Мег Райън, 61-годишната американска актриса, се появи на прожекцията на
Коментари Харесай

Помните ли сладката Мег Райън? Никога няма да я познаете след толкова пластични операции!

Мег Райън, 61-годишната американска актриса, се появи на прожекцията на документалния филм на Майкъл Дж. Фокс, Still в Ню Йорк.

Визията на звездата от “Безсъници в Сиатъл “ подхраниха слуховете, че си е направила спомагателни пластични интервенции, нещо което тя постоянно е отричала.

Райън, който се беше появявала пред камерите от ноември 2021 година, театралничи с приятелите си, в това число Бил Мъри и Елвис Костело.

Meg Ryan spent thousands to make herself unrecognizable and hideous.
— I Meme Therefore I Am (@ImMeme0)

Документалният филм, комбиниране от документални и архивни детайли, разказва житейския път на Майкъл Дж. Фокс със личните му думи, от израстването му в канадска военна база до постигането на звездна популярност през 80-те години в Холивуд.

Той също по този начин разказва персоналното му пътешестване, в това число годините, последвали тайната му диагноза с заболяването на Паркинсон, с която той се сблъсква едвам на 29 години. Мег Райън поддържа кино лентата на своя другар на прожекцията, която беше пусната по Apple TV+ на 12 май.

 

Meg Ryan looks unrecognizable in first public outing in 6 months
— Page Six (@PageSix)

Мег Райън постоянно е отхвърляла слуховете за външния си тип. Тя сподели в изявление за списание Porter през 2015 година следното " Не обръщам доста внимание, почтено казано... Толкова е елементарно да се съди. Представете си да сте злобар, какъв брой неуместно. "
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР