Медведев добави, че Украйна е част от Велика Русия“. Той

...
Медведев добави, че Украйна е част от Велика Русия“. Той
Коментари Харесай

Воинстващият Медведев заплаши: Ако някой арестува Путин ще е равносилно на война

Медведев добави, че Украйна е част от „ Велика Русия “. Той акцентира, че не вижда вероятности за възкръсване на връзките на Русия със Запада в близко бъдеще.

„ Вярвам, че рано или късно обстановката ще се стабилизира и връзките ще се възобновят, само че откровено се надявам, че до това време забележителна част от тези хора (западните лидери) ще са се отдръпнали, а някои от тях ще са умряли “, означи съветският експрезидент. В момента той е заместник-председател на съветския Съвет за сигурност, напомня Ройтерс.

Медведев добави, че с някои страни, групи страни и политически блокове е безсмислено да се подписват съглашения, тъй като „ те схващат единствено езика на силата “. В някои случаи споразуменията са и контрапродуктивни и се постановат решения, „ сходни на това, взето на 24 февруари предходната година “.

Руският експрезидент съобщи, че не се притеснява, че партньорството сред Русия и Китай ще се окаже неравнопоставено, тъй като двете страни се допълват доста сполучливо. „ Нито един съюз в никакъв случай не е безусловно уравновесен. Ако приказваме за нашето партньорство, за специфичните ни връзки с Китай, там всичко е наред “, увери Медведев. „ Да, Китай е доста по-голям от нас във връзка с популацията и стопанската система. Но ние имаме свои лични благоприятни условия “, увери той.

Като образец за съветските преимущества той уточни мястото на Москва като непрекъснат член в Съвета за сигурност, нуклеарния капацитет, размера на страната и големите запаси от източници за развиване. Тоест всяка страна тук добавя другата “, изясни той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР